Kerstmarkt deals die je niet wil missen

29 november 2018

50% korting op je ticketje voor de schaatsbaan! € 150 korting op je verblijf mét wellness! De kortingen vliegen je om de oren op Kerstmarktdeals.com.

Op deze website ontdek je de allerbeste acties voor een heleboel kerstmarkten in Europa. Selecteer je stad naar keuze en ontdek meteen waar je kan profiteren of besparen!

kerstmarktdeals

In Hasselt kan je bijvoorbeeld schaatsen én de Kerstman ontmoeten voor maar € 7,50! Ook in Antwerpen, Mechelen en Maastricht krijg je dikke kortingen op de schaatsbaan.

Wil je na een druk dagje kerstshoppen en kerstmarkt wat bekomen in een (luxe) hotel met spa? Een hoop hotels bieden fantastische kortingen op een overnachting incl. ontbijt én wellness. Zeggen Breda, Gent, Zwolle of Groningen je wel wat? Of ga je liever naar Brussel, Keulen of Valkenburg? Deze drie kerstmarkten zijn door jullie onlangs verkozen tot mooiste kerstmarkten van Europa! Moet je dus gezien hebben!

Ook buiten de Benelux kan je profiteren van exclusieve deals. We hebben Keulen al vermeld, maar ook Aken, Düsseldorf, Berlijn en Parijs bieden exclusieve kortingen op overnachtingen aan!

Geniet net dat beetje extra van je bezoekje aan één van de vele prachtige kerstmarkten bij ons en in het buitenland. Kies jouw bestemming en sla je slag!