Kerstmarkt.com is BOL partner in de Spotlight!

19 december 2018

Hoera! Wij zijn BOL partner in de Spotlight. Onze samenwerking met bol.com is een hele fijne en daarom vertelden we ze graag iets over de oprichting van deze website en het kerstgekke team.

KerstmarktWist jij bijvoorbeeld dat deze website alweer 6 jaar bestaat? In 2012 was de site nog helemaal leeg én te koop! Jan de Volder – die ieder jaar in augustus al over de kerstdagen begint – kon dat buitenkansje niet laten liggen. Hij combineerde werk en hobby en begon de website te vullen met handige informatie en leuke weetjes over de verschillende kerstmarkten. En met succes. De eerste winterperiode bezochten al 75.000 mensen de website. En dat is na een aantal jaren behoorlijk ‘uit de hand gelopen’. Jij bent namelijk één van de ruim 1,2 miljoen bezoekers die tijdens de kerstperiode onze website bezoekt. Leuk!

Ieder jaar zetten wij in de zomermaanden de kerstmutsen al op. We bekijken alle informatie, overleggen over verbetering van de website en vooral brainstormen we over hoe we jullie toch zo goed mogelijk in de kerststemming krijgen! Rond oktober – wanneer de eerste kerstmarkten openen – gaat het dan echt beginnen. We houden onze bezoekers op de hoogte via de website, leuke nieuwsbrieven (wil jij er ook eentje ontvangen?) én Facebook. Oh ja, sinds dit jaar hebben we ook een Instagram account.

We hopen jullie ieder jaar op een fijnere, persoonlijker manier enthousiast te maken voor dit gezellige feest. Wil je meer over ons weten? Lees dan zeker even het interview op de partnerblog van BOL.