Kerstcadeau inspiratie: canvas afdrukken om te koesteren

20 oktober 2023

Tijdens de meest feestelijke dagen van het jaar ben je natuurlijk altijd op zoek naar leuke en creatieve ideeën voor het geven van een cadeau. De normaalste zaak van de wereld dat je toch snel eindigt bij het geven van parfum of iets lekkers. Maar eigenlijk is dat reuze zonde, want vandaag de dag zijn er een hoop creatieve en originele cadeaus die je kunt geven. Heb je bijvoorbeeld al een keer overwogen om foto op canvas af te drukken? Op het gebied van wanddecoratie is er namelijk enorm veel mogelijk. Wat de grootste voordelen zijn van het geven van een canvas voor aan de muur, lees je hier. 

Canvas als kerstcadeau

Een persoonlijk cadeau en dierbare herinnering

Een van de grootste voordelen van het uitzoeken van een canvas voor aan de muur, is het feit dat het een persoonlijk cadeau betreft. Er zijn namelijk tal van herinneringen die je kunt vereeuwigen op een canvas, als je er maar een foto van hebt gemaakt. Misschien wel van de eerste glimlach van je pasgeboren kindje. Een zonsondergang tijdens een bijzondere reis die je hebt gemaakt. Of je hebt een leuke fotoshoot gehad met je partner of familie. Al met al zijn er tal van herinneringen die je erg makkelijk terug kunt laten komen op een canvas voor aan de muur.

Een canvas afdrukken is in verschillende uitvoeringen mogelijk

Er is altijd wel een geschikte canvas te vinden die je cadeau kunt geven aan een dierbaar persoon in je leven. Een canvas is namelijk in enorm veel formaten te bestellen. Ideaal dus, want op deze manier is het doek helemaal af te stemmen op de grootte van de ruimte. Kies er dus altijd voor om deze formaten van tevoren een keer met elkaar te vergelijken. Dat maakt het uitzoeken ervan meteen weer wat makkelijker.

Zo gemaakt dankzij een handig online bewerkingsprogramma

Hoe maak ik zo’n canvas voor aan de muur? Dat heb je altijd in een mum van tijd gedaan met behulp van een erg handig online bewerkingsprogramma. Hiermee kan je de foto (of meerdere foto’s) erg makkelijk bewerken, zoals de foto in- of uitzoomen, een uitsnede maken of een kleurfilter toepassen. Na bestelling kan je jouw canvas goed verpakt en snel bij jou thuis verwachten. Laat het ontwerpen van een origineel en creatief kerstcadeau dus maar snel beginnen! Een foto afdrukken op canvas is een mooie en blijvende verrassing voor onder de boom dit jaar.