Je kan nu het Home Alone huis huren voor kerst!

03 december 2021

Home Alone

Ben jij ook zo’n grote kerstfan dat er de hele dag kerstmuziek opstaat? Dan ben jij vast één van die mensen die ook elke avond een andere kerstfilm opzet of zelfs een hele kerstmarathon houdt. Onder de favorieten is ongetwijfeld de kerstklassieker Home Alone. Heb jij ook altijd gedroomd om kerst te vieren in een gigantisch huis zoals Kevin (minus het buitenhouden van de boeven)? Goed nieuws, want jij kan nu het befaamde huis huren voor kerst.

Je hoort het goed! Het prachtige huis van de film Home Alone staat te huur op de website van airbnb en jij kan het huren. Droom jij ook al jaren om kerst te vieren in dit prachtige huis? Dan is dit jouw kans. Je moet er wel voor naar Chicago vliegen, maar het is het meer dan waard. Er is plek voor 4 gasten, weet jij al wie je meeneemt?

RHome Aloneeserveren kan op de website van airbnb vanaf 7 december om 20u00. Maar je zal snel moeten zijn. Met een prijs van slechts € 22 per persoon per nacht, is dit een felbegeerde locatie om jouw droomkerst te vieren.

Ben je toch meer fan van Home Alone 2? Dan kan je toch ook gewoon kerst vieren in New York? Met het speciale “Home Alone 2: Escape to New York” pakket, kan jij een heel weekend spenderen in het befaamde Plaza Hotel aan Central Park. En die geeft je de hele ervaring, net zoals in de film. Zo rijd je in een limousine door New York langs de verschillende filmlocaties terwijl je ook nog eens een heerlijke New York pizza voorgeschoteld krijgt. Geniet nadien van oldschool films op je kamer, met uitzicht over het park en de cadeautjes onder de kerstboom. Hou je wel vast, want hier hangt wel een iets duurder prijskaartje aan vast!