Items die niet in je wintergarderobe mogen ontbreken 

18 december 2020

De tijd van sjaals, handschoenen, dikke truien en winterjassen is weer aangebroken. Het is volop winter in Nederland en dat is goed te merken aan het weer. Door je lekker warm aan te kleden ben jij goed tegen dit gure weer bestand. In dit artikel laten we winter items zien die volgens ons dit seizoen zeker niet in je garderobe mogen ontbreken. Deze items zijn natuurlijk ook leuk om als kerstcadeau te geven!

Winterjassen

Het belangrijkste item in je kast om je warm te houden is natuurlijk een winterjas. Het loont om te investeren in een goede winterjas. Kies voor een tijdloos mode, hier zul je dan meerdere winterseizoenen plezier van hebben. Winterjassen van goede kwaliteit zorgen ervoor dat ze je lichaamswarmte goed vasthouden waardoor je minder last hebt van de kou. Onze favoriet zijn de jassen van Airforce, zij bieden jassen van hoge kwaliteit en zien er ook nog eens super tof uit. Wist je trouwens dat Airforce een Sustainability Program heeft geïntroduceerd? Dit houdt in dat er duurzame materialen worden gebruikt en de jassen op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Ze hebben verschillende modellen en de jassen komen in verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen wel een passende winterjas te vinden. 

airforce jas

Schoenen 

In de winter willen we uiteraard lekker warme voetjes, ook als we buiten zijn. Zorg er daarom op de eerste plek voor dat je schoenen goed tegen water kunnen. Het regent helaas in de winter regelmatig en natte sokken zijn echt geen pretje. Laarzen zijn een goede optie om je voeten comfortabel en warm te houden, vooral gevoerde laarzen met bijvoorbeeld bont aan de binnenkant. Draag je liever sneakers? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn super veel trendy wintersneakers. 

Accessoires 

Zodra de temperaturen richting de 0 zakken is het tijd om wat meer aandacht te besteden aan de winteraccessoires. Ten eerste is het prettige om een lekkere warme sjaal aan te schaffen, hiermee blijft jouw nek gespaard van de kou. Het is belangrijk om je handen en voeten goed te beschermen van de koud, want zodra die koud zijn heb je het vaak over heel je lichaam koud. Scoor dus een paar lekkere wanten en wollen sokken om dit te voorkomen. Om je hoofd warm te houden kun je kiezen voor een toffe muts, die zijn dit seizoen weer helemaal in de mode. 

muts

Truien 

Truien zijn niet alleen comfortabel, ze houden je ook goed warm in de winter. Er zijn allerlei verschillende soorten truien. Voor iedereen is er dus wel een trui te vinden die past bij zijn of haar stijl. Hoe warm de trui is hangt af van welke stof het is gemaakt en hoe dik de stof is. Wat ook helpt is een oversized trui, helemaal volgens de mode van dit jaar en extra warm.