Deze iPhone accessoires zijn perfect als kerstcadeau

23 oktober 2019

Nog een paar maandjes en de kerst komt er alweer aan. Na de komst van de nieuwste iPhone 11 varianten is het vinden van een kerstcadeau natuurlijk een stuk makkelijker: je gaat gewoon op zoek naar de leukste iPhone accessoires. Welke dat zijn, vertellen we je graag.

Accessoires

  1. AirPods

Of de ontvanger van jouw cadeau nu een oude iPhone of de nieuwste iPhone 11 Pro op zak heeft; deze gadget past bij ieder toestel. De AirPods zijn draadloze oordopjes met microfoon die automatisch via de iCloud met alle apparaten verbonden kunnen worden. De AirPods maken automatisch met het meest dichtbij zijnde apparaat verbinding, kosten je weinig en zijn daarnaast ook nog eens energiezuinig: ze gaan namelijk wel 5 uur mee zonder op te hoeven laden.

  1. Speciale USB stick

Je hoort iPhone gebruikers wel eens klagen over het gebrek aan opslagruimte; maar ook de opslagruimte van de iPhone is uit te breiden. Er is een speciale USB stick te vinden die aangesloten kan worden op het iDevice via de lightning-aansluiting. Zo kunnen foto’s, documenten of andere grote bestanden op de stick worden bewaard en blijft er meer ruimte over voor het toestel.

  1. De draadloze oplader

Net als andere smartphones kan ook de iPhone 11 draadloos opgeladen worden. Een draadloos oplaadstation is ontzettend handig, fijn voor iedere smartphone gebruiker en een leuk cadeau om te krijgen. Daarnaast vind je de draadloze opladers in alle vormen en maten, en dus ook in allerlei verschillende prijsklassen. Let wel: een draadloos oplaadstation speciaal voor de iPhone is natuurlijk geoptimaliseerd en laadt daarom een stuk sneller.

  1. De JBL GO2

Een draadloze speaker is altijd fijn: een barbecue, een feestje of een middagje aan het strand. De JBL GO 2 speaker heeft een prima geluidskwaliteit voor een heel aangename prijs. Omdat de speaker lekker klein is kan de ontvanger van je cadeau deze makkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast is de speaker beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en kun je zonder problemen een variant vinden die bij die ene persoon past.

  1. Een speciale power bank

De powerbank ken je vast wel: een draadloze oplader die overal mee naartoe kan worden genomen. Je laadt ze thuis op en neemt ze vervolgens met je mee. Gecombineerd met de oplaadkabel van je smartphone kun je jouw telefoon waar en wanneer je wilt voorzien van wat extra batterij. Je hebt deze power banks voor allerlei smartphones, maar ook speciaal voor de Apple Watch. Super handig en een cadeau dat gegarandeerd met dankbaarheid in ontvangst genomen wordt.