Inkopen voor de feestdagen tijdens Black Friday

02 april 2019

kerstmarkt black friday

Als je van shoppen en koopjes houdt, klinkt Black Friday je vastwel bekend in de oren. Oorspronkelijk is deze dag Amerikaans, maar jaren geleden is Black Friday overgewaaid naar Nederland, België en de rest van de wereld. Het is handig om altijd eventjes te wachten met inkopen doen tot deze dag, want overal worden kortingen bovenop gegooid. Dus zet ‘t alvast in je agenda: de 4e vrijdag van november, dus 29 november 2019, is het zover! 

Tuurlijk, aanbiedingen zie je het hele jaar door. Maar tijdens deze vrijdag loopt het wel heel extreem op. Zo is het totaal niet gek om kortingen tot wel 80% tegen te komen. Vooral elektronica, mode en witgoed wordt flink afgeprijsd. Ook de enorme producten van wereldberoemde merken spelen dus een grote rol op Black Friday. Zo gaat dit niet over afdankertjes, maar juist over over de waardevolle en moderne producten, zoals gloednieuwe camera’s, tv’s, smartphones, en de laatste mode. Klinkt interessant, toch?

Nieuwe kleding is natuurlijk altijd welkom. Wat unieks om tijdens de feestdagen in te verschijnen – of is het toch alweer tijd voor een nieuwe winterjas? Dat ene item dat je normaal te veel zou kosten, kun je je nu daadwerkelijk veroorloven! Van grote winkelketens, zoals H&M, de Bijenkorf en ZARA tot kleine boetiekjes, overal zijn afprijzingen te vinden. Voor geweldige elektronica aanbiedingen kun je terecht bij bijvoorbeeld Mediamarkt en Coolblue, maar al hun concurrenten zijn ook zeker van de partij! Dit is een dag om niet te missen.

Behoor jij ook altijd tot de massa mensen die de week voor Kerst nog door de overvolle stad slentert op zoek naar wat leuks en betaalbaars? Hoog tijd om eens te beginnen met goed van tevoren plannen, want deze dag valt voor ons allemaal ook nog eens enorm gunstig: net voor de dure decembermaand met Sinterklaas en Kerst. Zo zul je toch nog de nieuwste en meest waardevolle producten kunnen scoren voor je vrienden en familie, en blijft je portemonnee toch nog grotendeels gespaard!

Vraag jij je nou af waar jij terecht kunt voor dit soort geweldige deals? Nou, eerlijk gezegd door heel Nederland en België heen. Ook spelen de online webshops tegenwoordig een grote rol tijdens Black Friday. Om toch een overzichtje te hebben en niet zelf alles te hoeven uitpluizen, is er Black Friday Nederland en Black Friday België. Zij komen elk jaar met een geheel overzicht van de deelnemende winkels en merken. Er zit voor ieder wel wat wils tussen, dus neem alvast een kijkje. En vooral… plan goed dit jaar! Dit zal je enorm veel schelen. Veel winkelplezier alvast!