ICE* Amsterdam is weer geopend

16 november 2019

ICE* Amsterdam keert ook dit jaar terug naar het AmsterdamMuseumplein in Amsterdam! Winterweer of niet, er ligt vanaf november alweer ijs in onze hoofdstad. Oftewel dit is dé plek voor ijsliefhebbers. Heb jij jouw schaatsen al klaarliggen?

Jong en oud schaatst, glijdt en schuifelt van mid-november 2019 t/m begin februari 2020 over de gezelligste schaatsbaan van de hoofdstad. En zoals altijd op zijn vertrouwde locatie in hartje Amsterdam: het Museumplein.

Perfect voor jullie bedrijfsuitje, kerstborrel of als ontmoetingsplek voor vrienden en/of familie… Deze leuke ijsbeleving is dé winter-tip van het jaar. Geniet van een warme mok chocolamelk, maak winterse prachtfoto’s met het Rijksmuseum op de achtergrond en schaats onder een replica van de Magere Brug door. Dit is het ultieme wintergevoel!

Betreed je het gladde ijs liever niet, dan is dat ook geen enkel probleem. Het bruist hier van de gezelligheid en naast het schaatsen, heb je volop mogelijkheid om cultuur te snuiven, te borrelen, shoppen of juist eventjes helemaal niets uit te voeren met een (warm) drankje in je hand. Bezoek bijvoorbeeld Brasserie Winters waar je uitkijkt op de winterse activiteiten en geniet van een heerlijke lunch of diner.

Bezoek je ICE* Amsterdam tijdens de kerstperiode, dan vind je ook nog talloze winterse kraampjes. Op deze knusse kerstmarkt kun je samen met vrienden, collega’s of familie op zoek naar unieke kerstcadeautjes en warm je heerlijk op bij de kampvuurtjes en heerlijke lekkernijen, zoals een verse, warme wafel. Zie jij het ook al helemaal voor je? Tot dan!

ICE*Amsterdam is vanaf 16 november 2019 open en te bezoeken tot 2 februari 2020.

Amsterdam