ICE* Amsterdam is geopend

17 november 2018

Schaatsen op het MuseumpleinDe temperaturen dalen en de schaatsen mogen weer uit de kast. De leukste ijsbeleving van Nederland is namelijk terug. Ook dit jaar is het Museumplein in Amsterdam omgetoverd tot een Winter Wonderland. En vandaag klinkt het startschot voor een nieuw seizoen ICE*Amsterdam.

Met een schaatsbaan van ruim 1400m² is ICE*Amsterdam dé ontmoetingsplek voor een goede dosis Amsterdamse gezelligheid. Neem je eigen schaatsen mee of huur ze ter plaatse. Vervolgens kun je de unieke ijsbaan op om onder de replica van de Magere Brug door te schaatsen. Ondertussen geniet je van het uitzicht op het Rijksmuseum.

Sta je liever langs de zijlijn? Ook dan hoef je je niet te vervelen. Zo kun je altijd bij Brasserie Het Parool terecht voor winterse lekkernijen en een warm drankje. Of swing op zondagen op de gezelligste beats tijdens het Amsterdams Muziekfeest.

Wie tussen 14 t/m 26 december langskomt, kan al helemaal in de kerststemming komen door de knusse kerstmarkt, ICE* Village, te bezoeken. Struin over de enorm gevarieerde markt, warm op bij een vuurkorf of geniet van live entertainment. Er is genoeg te zien en te doen. Mis dit winterfestijn dus niet!

ICE*Amsterdam is vanaf 17 november 2018 open en te bezoeken tot 3 februari 2019.