Het versturen van kerstkaarten hoeft niet duur en saai te zijn

11 december 2017

Het is bijna kerst. Een periode van lekker eten, samenzijn en natuurlijk het versturen van kerstkaarten. Het is gebruikelijk om met kerst je familie en vrienden te verrassen met een leuke en originele kerstkaart. In 2015 verstuurden we in Nederland maar liefst 170 miljoen kerstkaarten naar onze geliefden. Kerstkaarten versturen kan een hoop geld kosten, zeker als je veel familie en vrienden hebt. In dit artikel laten we zien dat het versturen van kerstkaarten voor iedereen betaalbaar kan zijn.

Goedkope kerstkaarten
Er zijn verschillende websites waar je gemakkelijk je kerstkaarten in bulk kunt bestellen en laten versturen. De prijzen van kerstkaarten variëren sterk tussen deze websites. Bij Kaartenhuis wordt daarom een laagste prijsgarantie gehanteerd, zodat jij zeker weet dat je jouw kerstkaarten tegen een mooie prijs kunt versturen. Als je een pakketje koopt van 25 kaarten betaal je bijvoorbeeld slechts 39 cent per kaart. In vergelijking met winkelprijzen is dit een mooie besparing. Bovendien wordt het hele pakketje naar je huis verstuurd voor €4,95. Dit maakt het mogelijk om de kerstkaarten bij iemand in de brievenbus te doen. Zo bespaar je ook nog eens op postzegels en hoef je deze alleen te kopen voor mensen die niet in je directe omgeving wonen.

Personaliseer je kerstkaarten
Minstens even belangrijk is de kwaliteit en originaliteit van de kerstkaart. Je wilt je familie ten slotte verblijden met een kaart die ze aanspreekt. Het is daarom leuk om een gepersonaliseerde kerstkaart te versturen. Een foto met jou en je katten in kerstsferen doet menig hart smelten. Je laat daarnaast zien dat je moeite gedaan hebt en dit zal ongetwijfeld gewaardeerd worden!

Snel geregeld vanuit je luie stoel
Het mooie is dat je alles bij Kaartenhuis kunt regelen vanuit je luie stoel. Je hoeft niet meer naar de winkel voor een standaard kerstkaartje. Ga er lekker voor zitten en ga aan de slag om je familie en vrienden te verrassen met leuke, originele en goedkope kerstkaarten. Jij blij, zij blij. Fijne Kerst!