Een Amsterdamse kerstmarkt op het hoogste niveau

30 november 2017

Wie graag kerstmarkten op het allerhoogste niveau bezoekt, kan dat in Amsterdam letterlijk en figuurlijk gaan doen. In het weekend van 16 en 17 december kun je een kerstmarkt bezoeken op het dakterras van het Ramada Apollo Centre in de hoofdstad. Op liefst 85 meter hoogte!

Kerstmarktliefhebbers die van een unieke markt houden, moeten absoluut even gaan kijken. Op het sfeervolle dakterras is de kerstmarkt immers een absoluut hoogtepunt. Waar anders ter wereld kun je op 85 meter hoogte een potje curling spelen? Op het Rooftop Winter Terrace liggen twee curling banen te wachten op jullie komst. Glij en schuif erop los en geniet ondertussen van het adembenemende uitzicht over winters Amsterdam.

Na het curlen bezoek je zeker nog even de gezellige markt, waar meer dan dertig kraampjes je kersthart sneller doen kloppen. Shop voor zeldzame cadeautjes en kies uit zowel lokale als internationale geschenken. Uiteraard onder genot van een goede kop koffie, een dampende chocolademelk of een winterse cocktail. Proef de meest verrassende lekkernijen en geniet van een echte kerstsfeer. Mede dankzij de gezellige, funky kerstbeats!

Nog meer reden nodig om even te gaan kijken? Wel, de toegang is helemaal gratis! Neem dus gerust al je vrienden mee en geniet van de wonderlijke kerstmarkt of één van de andere activiteiten tijdens het Rooftop Winter Terrace (8 december – 11 februari)

De kerstmarkt is open op zaterdag 16 en zondag 17 december.
Op 16 december van 14.00 uur – 20.00 uur.
Op 17 december van 12.00 uur – 18.00 uur.

Kijk ook even op het Facebook evenement voor alle andere informatie.