Doe mee en win 4×2 ICE-biljetten van de NMBS

20 november 2019

Duitsland staat al sinds jaar en dag bekend als het Mekka voor kerstmarktliefhebbers. De meeste Duitse kerstmarkten zijn bovendien makkelijk bereikbaar met de trein vanuit ons land. Zo hoef je niet te kijken op een glühwein meer of minder!

Speel nu mee met de wedstrijd van de NMBS en maak kans op 4×2 ICE-biljetten naar één van de volgende 5 Duitse kerstmarkten:

Keulen

De kerstmarkt van Keulen staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is verdeeld over 7 verschillende gebieden in de stad. Je vindt er in totaal meer dan 160 houten chalets terug die een lust zijn voor de ogen en smaakpapillen!

De kerstmarkt is geopend van 25 november t.e.m. 23 december. Klik hier voor meer praktische informatie en de openingsuren. 

Aken

De kerstmarkt van Aken flirt met de Belgische grens en ligt dus op een boogscheut van thuis. Volgens reisorganiator Best European Destinations behoort ze tot de 10 mooiste winterdorpen van Europa. Je geniet er van traditionele glühwein, typische Duitse specialiteiten en kruidige Akense peperkoek!

De kerstmarkt is geopend van 22 november t.e.m. 23 december. Klik hier voor meer praktische informatie en de openingsuren.

Trier

In de periferie van Aken ligt de voormalige Romeinse nederzetting Trier. Hierdoor baadt de kerstmarkt in het stadscentrum in een magische en feeërieke sfeer. Duitse gezelligheid tegen de achtergrond van ontzagwekkende Romeinse ruïnes? Daarvoor moet je in Trier zijn!

De kerstmarkt is geopend van 22 november t.e.m. 22 december. Klik hier voor meer praktische informatie en de openingsuren.

Neurenberg

Ben je nog naarstig op zoek naar één of meerdere kerstcadeaus? Dan lonkt Neurenberg naar jou, gelegen in het centrum van Duitsland. Deze kerstmarkt huisvest immers de grootste speelgoedbeurs ter wereld. Verder geniet je er ook van traditionele Duitse gerechten, snoepgoed en likeuren.

De kerstmarkt is geopend van 29 november t.e.m. 24 december. Klik hier voor meer praktische informatie en de openingsuren.

München

De laatste pinten zijn nog maar net getapt op het Oktoberfest, of de inwoners van München mogen opnieuw getooid in hun Beierse kostuum de straat op. De wintermarkt van München is met stip de populairste kerstmarkt van Zuid-Duitsland. Tanz mit mir in Lederhosen! 

De kerstmarkt is geopend van 27 november t.e.m. 24 december. Klik hier voor meer praktische informatie en de openingsuren.

Wist je dat dit niet de enige kerstactie is van de NMBS? Vul het online webformulier in en maak kans op 10x weekendbiljetten. Deze biljetten zijn geldig op alle nationale trajecten.