Dit zijn de leukste kerstfilms voor wanneer je al in de kerstsferen zit

25 september 2019

kerstfilm

Je denkt er misschien nog niet over na, maar het wordt alweer tijd om je te gaan verdiepen in de leukste kerstfilms om samen met je echtgenoot en/of familie te gaan kijken. Het hoort er nou eenmaal bij, ieder jaar kijken we weer de klassieke kerstfilms nadat we een heerlijk kerstmaal hebben gegeten met onze vrienden en familie. Omdat er zo ontzettend veel kerstfilms zijn proberen we je een beetje op weg te helpen. Als je Netflix hebt, zijn dit de 5 beste films om eens te bekijken. Gelukkig hoef je dan niet een uur lang te discussiëren met de rest over welke film je wil gaan kijken! We kijken natuurlijk steeds meer films via Netflix en steeds minder via de tv, zorg er daarom wel voor dat je goed voorbereid bent en een snelle internet verbinding hebt. Internet vergelijken heb je nog een aantal maanden de tijd voor.

The Christmas Chronicles

Broer en zus Kate en Teddy Pierce willen graag de kerstman op video vastleggen. Bij dit avontuur gebeuren de gekste dingen. Heel stiekem houden ze in de gaten wanneer de kerstman komt, kruipen dan in de slee en worden meegenomen op een ware droomreis.

Santa Claus

De kerstman is ooit uitverkoren om alle kinderen in de wereld cadeaus te brengen. Patch, een elf, wil graag aan de kerstman bewijzen dat hij een goede elf is, maar maakt misschien wel een grote fout door met een kwaadaardige speelgoedfabrikant samen te werken.

I’ll be home for Christmas

Kunnen oude wonden worden genezen? In deze film komt de vader van een 8-jarig meisje na lange tijd zomaar weer terug. Gelukkig accepteert zijn voormalig ex-vrouw Jackie hem om samen kerst te vieren, maar er moet nog een hoop veranderen.

Puppystar Kerstmis

Pup Stars reizen samen naar de Noordpool om de feestdagen te redden. Ze hebben namelijk ontdekt dat een team van rivalen de Kerst wil verstoren en de kerstman ontvoeren.

A Very Murray Christmas

Eigenlijk is dit geen film, maar wel een must-see voor de liefhebber. Allerlei sterren komen bijeen (George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock en meer) en zingen samen door de kerst heen. Een aanrader!

Zat films dus op Netflix die je kunt bekijken. Zelfs als je geen Netflix hebt komen deze klassieke kerstfilms rond kerst regelmatig op tv. De meeste heb je vast al wel eens gezien, maar met kerst kijken we de films nou eenmaal wat vaker dan 1 keer. Want laten we eerlijk zijn, Home Alone hebben we allemaal ook al 10 keer gezien. Vandaar ook dat we deze maar even uit het rijtje hebben gehaald, maar stiekem hoort hij er natuurlijk wel bij!