Dit zijn de 5 nieuwe kerstfilms op Netflix

19 november 2020

Netflix kerstfilms

Pak de popcorn er maar bij en zet Netflix aan! Kerstfilms kijken rondom de kerstdagen is voor velen traditie.Is het bij jou thuis ook traditie?  Deze traditie valt bij de meeste zeer in de smaak. De afgelopen jaren zijn er elk jaar supertoffe kerstfilms online gekomen, dit jaar wordt weer net zo leuk. Er komen dit jaar weer leuke nieuwe films, maar er staan er ook enkele al online. Wij hebben ze op een rijtje gezet!

1. Holidate

Sloane (gespeeld door Emma Roberts) en Jackson (gespeeld door Luke Bracey) kennen elkaar niet maar hebben wel een ding overeen: ze hebben beiden een hekel aan de feestdagen. Doordat ze allebei single zijn, moeten ze altijd nog aan de kindertafel zitten. Dat is natuurlijk voor niemand een pretje. Na een spontane ontmoeting spreken ze af elkaars ‘holidate’ te zijn voor de komende feestdagen. Zij denken het perfecte team te vormen dat geen gevoelens voor elkaar heeft. Dit doen ze dus puur om hun families tevreden te stellen. Maar na alle feestdagen die ze samen hebben doorgebracht is er misschien toch wel een vonkje overgeslagen… Misschien waren de feestdagen achteraf toch niet zo stom?

2. Jingle Jangle: A Christmas Journey

De speelgoedmaker Jeronicus, gespreeld door Forest Whitakers, woont in het stadje Cobbleton en vindt de meest bijzondere dingen uit. Maar op een dag wordt zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Een van zijn vertrouwde leerlingen heeft dit gedaan. Dit zorgt ervoor dat de kleindochter van Jeronicus in actie moet komen en een oplossing moet gaan zoeken.  Samen willen ze er alles aan doen om magie terug te brengen.

3. The Princess Switch: Switched Again

Heb jij de eerste Princess Switch al gezien? Deze film is namelijk een vervolg op het eerste deel van het verhaal. Hertogin Margaret wordt koningin van Montenaro en zit tegelijkertijd te met relatieproblemen. Het loopt allemaal niet zo lekker tussen haar en haar vriend Kevin. De dubbelganger van de hertogin wilt hier echter een stokje voor steken, aangezien zij denkt dat de twee bij elkaar horen. Prinses Stacy van Belgravia wilt actie ondernemen, maar wordt belemmerd door de plotse verschijning van het nichtje van de hertogin. Zij wilt namelijk nogal wat roet in het eten gooien. Dit zorgt natuurlijk voor een hoop kerstproblemen!

4. The Christmas Chronicles: Part Two

In het eerste deel van The Christmas Chronicles hadden Kate en Teddy Pierce kerstmis gered. Sindsdien is er een hoop veranderd. Kate is een echte rebel geworden en vindt de nieuwe samenstelling van het gezin maar niks. Na heel wat tegenstribbelen besluit ze kerst te gaan vieren met het gezin, maar kiest er later toch voor om weg te lopen. Wanneer plotseling Belsnickel opduikt, een schurk, moet kerst nogmaals gered worden. Kate en Jack besluiten samen het kerstfeest te gaan redden. 

5. De familie Claus

Dit jaar kunnen we genieten van en Nederlands-Vlaamse kerstfilm! Jules Claus is niet bepaald de grootste Kerstmis liefhebber en zeker na het overlijden van zijn vader moet hij er niks meer van hebben. Jules spendeert graag veel tijd door in de speelgoedwinkel van zijn opa. Plotseling vindt hij een sneeuwbal die hem op een magische manier naar elke plek op de wereld kan brengen. Hij gaat op avontuur en komt erachter dat zijn eigen opa de kerstman is. Blijkbaar zat deze traditie al erg lang in de familie, maar na het overlijden van zijn vader heeft opa de taak weer op zich genomen. Opa breekt zijn been en Jules besluit hem een handje te helpen.