Dit zijn 5 gelegenheden om een persoonlijk kaartje of geschenkje te sturen

17 april 2023

Het internet en de technologische ontwikkelingen maken de wereld zowel kleiner als groter en onpersoonlijker. Als je op de sociale media kijkt naar hoe men commentaar geeft op elkaar, word je er verdrietig van. Maar tegelijkertijd heeft het ook veel voordelen. Zo vind je op internet alle informatie over elk onderwerp dat je maar kunt verzinnen. Ook kun je videobellen met iemand die ver weg woont, waardoor het gemis een stuk kleiner wordt. Je kunt online alles kopen wat je maar nodig hebt, wat erg handig is als je een druk bestaan hebt of slecht ter been bent. Persoonlijk drukwerk laat je ook heel gemakkelijk online maken, en niet alleen kerstkaarten. Hieronder geven we je 5 gelegenheden om een persoonlijk kaartje of geschenkje te sturen.

CottonBird Persoonlijke Kaarten Bedrukken

Feestdagen

De feestdagen in december zijn elk jaar weer een hoogtepunt. De traditie om elkaar een mooie kaart te sturen met de beste wensen voor Kerstmis en het nieuwe jaar, heeft een lange geschiedenis en bestaat nog steeds. Met de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt, kun je zo’n kaartje, of zelfs kleine gift zoals een kaarsje, heel persoonlijk maken met een foto of eigen tekst. Je kunt jouw foto uploaden en je tekst toevoegen bij een kaart of product van je keuze, bijvoorbeeld een kalender, kaars, chocoladereep. Of wat dacht je van mooie, persoonlijke cadeau-labels voor de kerstcadeaus? Dat persoonlijke, unieke tintje geeft jouw kerstboodschap extra kracht! Je kunt dit soort kleine ‘juweeltjes’ gemakkelijk online bestellen, bij CottonBird bijvoorbeeld.

Bruiloft

Als jullie binnenkort in het huwelijksbootje stappen zijn trouwkaarten onmisbaar. Je kondigt er jullie bruiloft mee aan, nodigt je gasten er mee uit en vertelt hen waar en wanneer het evenement zal plaatsvinden. Ook kun je erop vermelden wat je wensen zijn, bijvoorbeeld voor wat betreft een cadeau of thema. Een mooie, persoonlijke trouwkaart is een prachtige herinnering voor later en krijgt natuurlijk een mooie plekje in je fotoalbum.

Geboorte

Als jullie liefde wordt bezegeld met de geboorte of adoptie van een kleintje, wil je uiteraard iedereen van jullie geluk op de hoogte brengen. De beste manier om dat te doen is door persoonlijke geboortekaartjes te versturen. Ook hier kun je weer kiezen voor de allermooiste kaarten, zoals met een geborduurde patch. Je kunt een foto toevoegen en de tekst met de details over de baby. Verder is het mogelijk om kleine cadeautjes voor je kraambezoek te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig kaarsje of verrassingsdoosje met koekjes: super leuk!

Doop of communie

Je hoort het niet zo vaak meer, maar in Christelijke kringen is het nog steeds een grote, belangrijke gebeurtenis: de doop of communie. Ook voor die gelegenheid is het erg speciaal om uitnodigingen te versturen en bedankkaartjes en/of kleine cadeautjes met een persoonlijke tintje uit te delen.

Verjaardag

Last, maar zeker niet least; het verjaardagskaartje. Voor een kinderverjaardag of grote mijlpaal in je leven stuur je natuurlijk ook een gedenkwaardige uitnodiging met jouw persoonlijke tekst en foto erop.

Kortom met een persoonlijke kaart of gift maak je elke gebeurtenis in je leven extra speciaal!