Dit weekend opent de kerstmarkt in Disneyland Paris!

06 november 2019

Disneyland Paris is al een wereld vol wonderen, maar tijdens de kerstperiode wordt het park als een sprookje aangekleed. Vanaf zaterdag 9 november wordt het attractiepark weer ondergedompeld in de kerstsfeer en kun jij genieten van al dat moois dat er te zien valt.

Een prachtig attractiepark om te zien met al haar personages die je zomaar tegen het lijf kan lopen, we hebben het natuurlijk over Disneyland Paris. Tijdens de kerstperiode pakken ze groots uit en wordt het park omgetoverd tot een echt wonderland met vooral heel veel lichtjes. Deze zaterdag, 9 november is de aftrap van deze magische kerstperiode, die tot 6 januari 2020 zal duren.

De bezoekers kunnen gedurende deze twee maanden genieten van alle twinkelende lichtjes en de fantastische Kerst parade. Ontmoet in deze magische kerstsfeer je favoriete Disneyfiguren en De kerstmarkt in Disneyland Paris is opengeniet van de feestelijke dans van alle Disneyland koppels, waar dit jaar ook de Disney prinsessen deel van uit zullen maken. 

Wanneer de nacht valt, zullen Mickey, Minnie en de Kerstman een schitterende kerstboom van 24 meter hoog verlichten. Naast deze prachtige kerstboom, zullen er ook kleine stralende boompjes het park verlichten. En met de sneeuwpoppen en decoraties onder gedoopt in sneeuw, zullen bezoekers meteen de kerstsfeer voelen. 

Bezoek het wonderlijke Disneyland Paris vóór 25 december om je verlanglijstje persoonlijk aan de kerstman te overhandigen. Ontdek hier alle spektakels en openingstijden.