Deze producten zijn fijn om te krijgen in een kerstpakket

05 maart 2021

 

kerstpakket geven in 2021

Wil jij je werknemers iets bijzonders geven om je waardering te tonen, maar heb je geen inspiratie of minder budget beschikbaar? Wij hebben de oplossing! Een kerstpakket online bestellen is een praktische en goedkope manier om iemand te verrassen. Afhankelijk van de producten die erin zitten, vind je voor ieder wat wils! Als je veel vrije tijd je hebt en creatief bent kun je ze ook zelf maken. Welke producten zitten er zoal in de verschillende kerstpakketten? Wij hebben voor jou de 5 populairste kerstpakketten op een rijtje gezet!

Kerstpakket met lekkernijen

Wie houdt er nu niet van eten? Exact, niemand en daarom is dit één van de meest populaire kerstpakketten. Mensen beginnen zich bewuster van het milieu te worden en dat zie je tegenwoordig in hun aankoopgedrag. Zo wordt er steeds meer gevraagd naar kerstpakketten met regionale producten. Zo’n pakket zit vol met heerlijke hapjes die je honger snel zullen stillen, denk maar aan tapenades of koekjes. het is altijd handig om dit in huis te hebben, omdat ze perfect zijn om elke gelegenheid mee te vieren. Of gewoon voor als je trek hebt in iets lekkers.

Decoratief kerstpakket

Vaak besteden we minder geld aan woonaccessoires dan we willen omdat het je huis wel leuker maakt, maar het niet altijd echt nodig is. Daarom is het leuk als je het toch cadeau krijgt. Daarnaast is kerst meer dan alleen kerstfilms kijken, je hele huis in kerstsfeer inrichten is een leuke activiteit waar jij met dit pakket een handje bij kan helpen. Een plantje dat de natuur binnen brengt, een hippe poster aan de muur of een lekkere geurkaars maken een huis meteen een stuk gezelliger. 

Kerstpakket voor de boekenwurm

Boeken saai? Think again! Of het nu dikke leesboeken zijn of decoratieve boeken, er is altijd wel een boek waar je iemand blij mee kunt maken. Meer fan van schrijven? In de meeste boekenwinkels vind je prachtige schriftjes terug waar je een dagboek van kan maken of gewoon notities in kunt nemen

Modieus kerstpakket

Wat is er nu leuker dan op de eerste kerstdag in huis paraderen met een gloednieuwe outfit? Exact, niets! Geef daarom een cadeaubon van een hippe winkel. Juwelen en accessoires voor mannen zijn de laatste jaren ook populairder aan het worden. Steeds meer kiezen ze voor kettingen, armbanden e

pakjes

n oorbellen om hun stijl een persoonlijk tintje te geven. Je kan ook voor een hoed of klassieke leren handschoenen gaan, zo blijven mannen op een trendy manier de winter te baas.

Selfcare kerstpakket

We kennen allemaal wel iemand die na een drukke

dag wat meer mag ontspannen. Geef spa-producten zoals badzout of een gezichtsmasker. Je kan dit ook aan de beauty-lover geven en producten toevoegen die perfect zijn voor het creëren van een heleboel feestelijke looks. Van huid- en haarverzorging tot prachtige statement make-up. Parfum is leuk om te krijgen, maar zo persoonlijk. Geef daarom bij voorkeur een cadeaubon of verschillende kleine spraytjes.