Deze kerstcadeaus kopen we liefst voor onszelf

01 december 2017

“Geef niets aan een ander wat je zelf ook niet zou willen.” Is dat geen bekende zegswijze? Voor ons houdt ze alleszins steek. Trekken jullie in de familie ook kaartjes om te bepalen wie voor wie een kerstgeschenkje koopt? Om te vermijden dat je dit jaar een teleurstellend cadeau uitpakt, laat je best enkele van je favoriete webshops vallen. Hopelijk worden je signalen opgepikt!

Cadeaus.be is een van die websites waar je gewoon niet kan mee missen. Zowat elk geschenk is of hilarisch of handig en altijd verbazingwekkend origineel. Benieuwd? Klik hier. Zelfs doordeweekse cadeaus kan je er een eigenzinnige twist geven door ze te laten personaliseren met een foto of een opschrift van een naam of belangrijke datum. Kies je liever voor een activiteit dan het zoveelste geschenk om ergens ver weg in de kast op te bergen? Dat kan er ook. Zo maak je samen fabuleuze nieuwe herinneringen aan.

smartphone handschoenen cadeauDankzij de webshop kom je sowieso origineel uit de hoek. Wat we er ook zo fijn aan vinden is de handige zoekmachine, waarmee je vlot navigeert tussen de verschillende aanbiedingen en producten. Filter op gelegenheid, ontvanger en budget waarna de webshop je een handig overzicht van geschikte cadeaus aanbiedt.

Als we er een gepersonaliseerd cadeautje mochten uitkiezen, opteerden we onmiddellijk voor de handige en stijlvolle smartphone handschoenen met naam. Zo hou je je handen lekker warm op de kerstmarkt en kan je toch makkelijk een foto van een mooi moment met je smartphone vastleggen. Met die naam erop zullen ze ook niet snel gestolen worden wanneer je ze ergens laat rondslingeren.

Heb je een wereldreiziger in de familie? Na de intussen welbekende kraswereldkaart vind je nu ook het kurken prikbord dat een wereldkaart afbeeldt. Perfect om een fotootje van de laatste vakantiebestemming op te prikken!

chocolademuseum voor 2 cadeauMaar ook van de vele activiteiten gaan wij redelijk uit de bol. Wat dacht je van een indoor skydive voor 2 of een bezoekje voor 2 aan het (hmmm!) chocolademuseum in hartje Brussel? Ook een rit met een luxueuze bolide of een helikoptervlucht kan je zomaar aan iemand schenken. Ben je benieuwd naar het hele gamma van verfrissende geschenkjes bij cadeaus.be? Klik hier en begin alvast te dromen over wat er voor jou dit jaar onder de boom zou kunnen liggen…

Nu we het toch over unieke belevenissen hebben, heb je er al eens aan gedacht om jouw volgende bezoek aan de kerstmarkt te combineren met een onvergetelijke citytrip?