Deze Coolblue kerstcadeaus wil je nu toevoegen aan je lijstje

17 oktober 2018

Ieder jaar is het weer een gepuzzel: het uitkiezen van de kerstcadeaus. Of het nu gaat om het opstellen van jouw lijstje of het kiezen van een geschikt cadeautje voor een ander. Coolblue heeft dit jaar de leukste artikelen voor jou en jouw geliefden. Cadeautjes waar je het hele jaar iets aan hebt, wij houden ervan! En gewoon te bestellen vanuit jouw luie stoel. Wij maakten een top drie. Welke vind jij het leukst?

Wake-Up Light

De kerstperiode is de gezelligste tijd van het jaar. Mede doordat het al vroeg donker wordt en al die vrolijke lichtjes dus vroeg aan kunnen. Maar die donkere dagen zijn er niet alleen rondom de kerstdagen en wanneer jij ‘gewoon’ naar je werk moet, is die donkere ochtendstond eigenlijk best depressief. Met dit Wake-Up Light word je een stuk fijner wakker! In zo’n 30 minuten wordt jouw kamer gevuld met licht én geluid. Dat scheelt een ochtendhumeur! Bovendien kun je de lamp ’s avonds gebruiken als leeslamp.

Multifunctioneel massagekussen

Hoe leuk de kerstdagen ook zijn, het is af en toe flink stressen. Vooral wanneer jij degene bent die de hele familie heeft uitgenodigd voor een diner. Even bijkomen is daarom essentieel. En na een drukke werkdag ook eigenlijk net zo lekker. Dit multifunctionele massagekussen is daarom altijd geschikt! Je masseert er je rug mee na een dag op kantoor of je benen na een avondje dansen. Het kussen geeft een shiatsu-massage gevoel en wanneer je de wamtefunctie ook nog eens aanzet, kun je helemaal wel uren blijven liggen!

Actiecamera

Of je nu extreem sport of gewoon eens een lange wandeling met de hond maakt, de leukste momenten leg je vast met een camera die gemaakt is voor bewegende beelden. Probleempje: deze camera’s zijn vaak ontzettend duur. Deze niet. Maar met zijn 4,5/5 review bewijst deze slimme jongen dat je voor minder dan € 100 een topcamera kunt aanschaffen! Schiet de scherpste plaatjes en video’s terwijl je in zee duikt, van een berg scheurt, op je snowboard staat.. of gewoon achter de hond aanrent!

Deze drie zijn allen tegen de laagste prijs beschikbaar bij Coolblue. Daar vind je dus nog veel meer leuke kerstcadeautjes!