De top 3 kerstmarkten voor Nederlanders

02 november 2017

Nederlanders zijn echte kerstmarktreizigers! Wanneer de dagen korter en kouder worden, gaan we massaal op zoek naar de leukste bestemmingen voor een ouderwetse kerstmarkt. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders graag cadeautjes kopen op de kerstmarkten, niet alleen voor kerst, maar zelfs al voor Sinterklaas.

Wij vonden drie topdeals voor kerstmarkten die je dit jaar zeker moet bezoeken:

Kerstmarkt Dusseldorf

Het mooie Dusseldorf heeft misschien wel de meest sfeervolle kerstmarkt van Duitsland. Niet zo gek. Het stadcentrum is zeer intiem met de oude Marktplatz als hoogtepunt en de pandjes in de omgeving zijn 365 dagen per jaar klaar voor Kerst. Dusseldorf heeft kerstmarkten op verschillende locaties en dat betekent dat je er zeker een een paar daagjes kunt rondlopen!

Benieuwd naar het leukste aanbod?

Kerstmarkt Antwerpen

Ja, we weten het: Duitsland is zeer populair onder kerstmarktliefhebbers. Maar waarom niet eens bij de Zuiderburen kijken voor een mooie kerstmarkt? Antwerpen doet absoluut niet onder voor vele Duitse toppers. Het winterdorp is werkelijk prachtig en Antwerpen is daarnaast een zeer interessante stad. Bovendien kun je je gewoon nog in ’t Nederlands verstaanbaar maken. Ook wel prettig!

Benieuwd naar een goedkoop arrangement? 

Kerstmarkt Oberhausen

Wanneer je in Oberhausen geen leuk kerstcadeautje kunt vinden, vind je dat nergens! Niet alleen is het winkelcentrum Centro een enorm aanbod aan de leukste presentjes, maar Oberhausen is echt de moeite waard om heen te rijden voor een gezellige, echt Duitse kerstsfeer. De Oude Markt is werkelijk rechtstreeks een sprookje. De Duitse kerstsnacks ontbreken er uiteraard ook niet. Oberhausen is een must en zeker leuk genoeg voor twee of drie dagen!

Benieuwd naar een leuke deal?

Ben je op zoek naar een ander leuke deal? Kijk dan gerust eventjes hier!