De leukste kerstshow van Nederland

19 november 2019

De lichtjes worden opgehangen, kerstmarkten gaan open en de kerstliefhebbers onder ons pronken met hun prachtige, versierde kerstbomen. Maar ho even, want de kerstdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan de meest indrukwekkende kerstshow van ons land. En deze wil je écht niet wilt missen! Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €19,95.

Christmas Show

En… ACTIE! 

The Christmas Show is een must see voor de hele familie. Volg Doornroosje op haar spannende avontuur naar de Noordpool en geniet van alle hilarische karakters die zij onderweg tegenkomt.

Je ziet het op 21 en 22 december 2019 in Ziggo Dome. Wat jij kunt verwachten? Een show die leuk is voor jong en oud. Een hoop spanning, humor, zang én dans. Daarnaast zijn de wonderschone kostuums en andere creaties een genot voor het oog. De kerstvakantie kan bijna niet leuker beginnen dan met The Christmas Show in Ziggo. Als je houdt van verrassingen, adembenemende lichtshows en special effects, dan ben je hier aan het juiste adres! 

Christmas Show

De afgelopen vier jaar is The Christmas Show een waar begrip geworden in de Ziggo Dome. Alle shows waren geheel uitverkocht! Dat wilt toch wat zeggen. Jaarlijks ontvangt de show 50.000 bezoekers. En ook dit jaar vliegen de tickets over de toonbank. De show is een samenwerking van RTL en MediaLane. Het concept en script wordt – net als voorgaande jaren – ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen. Dat is hun niet-zo-geheime recept tot succes! 

Dit jaar behoren grote namen zoals Carlo Boszhard, Celinda Schoenmaker, Buddy Vedder, Ilse Warringa, Tim Douwsma, Esmée van Kampen, Famke Louise en Ger Otte tot de sterren van de voorstelling. Zowel Carlo als Celinde zien we weer terug. En daarom ook in bijzondere rollen. Celinde transformeert zichzelf tot Doornroosje, de prins wordt vertolkt door Tim, Ilse is de boze Fee en Carlo neemt de rol van de Verteller aan. Wij zijn nu al fan! 

Voor veel gezinnen is deze show inmiddels een kersttraditie geworden. Niet zo gek, want dit is net eventjes wat anders en dus een stuk unieker dan andere evenementen. Ga er met z’n allen gezellig voor zitten en geniet van de spektakel show vol dans, prachtige kostuums een indrukwekkend decor met special-effects en heel veel prachtige liedjes. 

Zó kom je pas echt in die holiday spirit. Bestel hier je tickets