De leukste kerstfilms op een rijtje én jij kunt ze gratis bekijken in december!

11 december 2019

De decembermaand is aangebroken en dat betekent dat we ons gaan onderdompelen in kerstsferen. Alle lichtjes en kerstballen worden van zolder gehaald en de kerstboom wordt opgetuigd. Maar, niet alleen die mooi versierde kerstboom, brengt jou in de kerstsfeer. Er komt nog veel meer kijken bij de kerstperiode, zoals al die fantastische kerstfilms. 

We kennen natuurlijk een paar hele bekende kerstfilms, zoals home alone bijvoorbeeld. Maar elk jaar worden er weer nieuwe kerstfilms uitgebracht en we willen ze allemaal zien. Ga nu klaar zitten op de bank met een deken en grote mok warme chocolademelk, want wij hebben goed nieuws voor de liefhebbers van kerstfilms.

Er zijn namelijk streamingdiensten in zowel Nederland als België die gedurende december kerstfilms uitzenden. Dat is pas een perfecte manier om af te tellen tot kerst. In België zal Vitaya de kerstfilms uitzenden en in Nederland kun je genieten van ‘Lovely December’ op Net5.

Vitaya

Op maandag 2 december is Vitaya begonnen met het uitzenden van kerstfilms. In de decembermaand zal er elke dag -met uitzondering van dinsdag en zondag- één van de twintig tv-premières op jouw tv verschijnen. Films die onder andere voorbij zullen komen zijn: ‘Switched For Christmas’, ‘Runaway Christmas Bride’, ‘Coming Home for Christmas’, ‘A Prince for Christmas’, ‘Christmas with a Prince’, ‘A Royal Christmas Ball’ en ‘A Cinderella Christmas’. 

De planning van deze week is als volgt; vanavond geniet je van ‘Christmas in Homestead’. En het weekend kijk je met een bak popcorn op schoot naar ‘Finding Santa’ op vrijdag en naar ‘Switched for Christmas’ en ‘12 Gifts of Christmas’ op zaterdag.

Bekijk hier hoelaat je voor de tv klaar moet zitten.

Net5

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de ‘Lovely December’ filmmaand gepresenteerd op Net5. De kerstfilms worden uitgezonden op maandag dinsdag en donderdag én natuurlijk op woensdag 25 december, Eerste kerstdag. We sluiten de filmmaand af op maandag 30 december. Ben je benieuwd welke films je kunt verwachten? Lees dan snel verder! 

Morgen, 12 december moet je voor de tv zitten, voor ‘Bridget Jones Baby’. Op maandag 16 december geniet je van ‘The Santa Clause 1’, op dinsdag van ‘Paddington’ en donderdag sluiten ze de week af met ‘The Holiday’. De week van Kerst, trappen ze op maandag af met ‘The Santa Clause 2’, bekijk je op dinsdag ‘The Witches’ en geniet je tijdens de kerstdagen van ‘Love Actually’ en ‘Four Christmases’. We sluiten Lovely December dit jaar af met ‘New Year’s eve’ 

Bekijk hier hoelaat jij aan de buis gekluisterd moet zitten.