De leukste adventskalenders van 2020 

27 november 2020

adventskalenders

Kerst komt steeds dichterbij, dat betekent natuurlijk aftellen naar de feestdagen! Kan het jou niet snel genoeg gaan? Tel dan af met een adventskalender. Dan mag je (bijna) elke dag een vakje open maken, hierachter zit dan een leuk cadeautje. Aftellen naar kerst was nog nooit zo leuk! Er zijn veel verschillende soorten adventskalenders op de markt, er valt dus genoeg te kiezen. In dit artikel laten wij jou onze favoriete adventskalenders van 2020 zien. 

Nivea spa adventskalender 

nivea
December is de ultieme maand om eens lekker tot rust te komen tijdens een lekker spa-momentje. In deze Nivea adventskalender zitten 24 luxueuze producten, zodat je elke dag een fijne verrassing krijgt. Je krijgt onder andere bodylotion, showergel, handcréme, zeep en nog veel meer. Met deze producten kun jij een lekker spa momentje thuis creëren.

Revolution make-up adventskalender

make up

Dit is de perfecte adventkalender voor alle beautyliefhebbers onder ons. De Revolution adventskalender heeft 25 verschillende verrassingscadeautjes. Deze make- up producten zijn met veel zorg geselecteerd. Na het openmaken van alle vakjes is jouw make-up voorraad weer goed aangevuld. De kalender bevat oogproducten, gezichtsproducten en lipproducten. Kortom: het heeft alles wat je nodig hebt om een feestelijke look te creëren.  

M&M’s adventskalender

m&M

Deze adventskalender is echt om te smullen! De dagen aftellen naar kerst smaakte nog nooit zo goed. Een leuk cadeau om te geven aan iemand of om voor je jezelf te kopen. Buitenom M&M’s kun je nog andere lekkernijen verwachten. Lukt het jou om elke dag maar netjes één vakje op te maken? Wij maken deze lekkere M&M adventskalender het liefst in één keer open!

L’Or Nespresso adventskalender 

koffie

Achter elke deur van de Nespresso adventskalender schuilt een nieuwe koffiebeleving. Op deze manier kan je in de maand december de lekkerste soorten koffie proberen. Misschien vind je wel een nieuwe favoriet. Deze adventskalender is ook leuk om als cadeau te geven. De kalender bevat 24 capsules voor de Nespresso machine. 

Lipton thee adventskalender 

thee

Dit is een geweldige adventskalender voor de echte theeleuten. De Lipton adventskalender heeft 24 deurtjes, achter elk deurtje vind je weer een ander thee-smaakje. Je krijgt van elk smaakje twee zakjes, zo kan je gezellig samen met iemand anders genieten van een lekker bakje thee. Eén fantastische manier om veel smaakjes van Lipton te proeven. 

Playmobil speelgoed adventskalender

playmobiel

Kinderen zijn ook dol op adventskalenders. Het zal ook heel wat zelfbeheersing kosten om deze Playmobil adventskalender niet in één keer helemaal open te maken, er zitten namelijk zoveel leuke items in. Alle cadeautjes in dit setje vormen samen één geheel. D speeltjes zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. 

Craft Only Bier adventskalender 

bier

De adventskalender waar (bijna) iedereen van droomt: een kalender vol ambachtelijke bieren die vakkundig gebrouwen zijn. Met de adventskalender van Craft Only heb jij een “Beery Christmas”. De adventskalender bevat 24 verschillende biertjes. Een leuk cadeau om voor jezelf te kopen of aan iemand te geven.