De kerstmarkt in Valkenburg is open

16 november 2018

De meest spectaculaire kerstmarkt in Europa? Volgens velen wel. De beroemde grotten zijn dit jaar weer het paradepaardje van Valkenburg. Vele tienduizenden mensen bezoekers jaarlijks de kerstmarkt aan de voet van de Cauberg. En vanaf vandaag is de markt geopend.

De vaste bezoeker zal het bij binnenkomst direct merken. Het aantal kerstbomen in de grotten is flink verminderd. De organisatoren wilden dit jaar de unieke locatie extra benadrukken. En dus laten ze meer van de grotten zelf zien. Natuurlijk ontbreken de kerstaccessoires niet. De duizenden lichtjes en vrolijke versierde kraampjes bezorgen de bezoeker nog altijd een ‘kerstig’ gevoel, zelfs halverwege november.

Ook qua technologie is er vooruitgang zichtbaar. In de Gemeentegrot is dit jaar voor het eerst een WiFi-signaal op te pikken. Schiet jij een leuk plaatje of een mooie selfie op de kerstmarkt? Dan kun je ‘m meteen delen.

Overigens ontvangen wij ook heel graag jouw leukste kerstmarktfoto. Dan delen wij ‘m op onze nieuwe Kerstmarkt.com Instagram account. 

Wat moet je doen?

  • Maak een leuke kerstfoto of selfie.
  • Tag ons in je foto.
  • Of stuur ons de foto in een privé bericht.