De ijspiste in Knokke is een paradijs voor groot en klein

30 november 2021

Dit weekend gaat de overdekte ijspiste in Knokke open, een echt schaatsparadijs voor groot en klein. Van schaatsgewenning voor de nieuwe schaatsers tot kinderdisco. Alsof uitwaaien aan de zee op zich al niet leuk genoeg was, maakt dit winterparadijs jouw weekendje aan zee helemaal compleet.

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit om te doen met je kinderen? Ga dan op woensdagnamiddag (14 tot 17.30 uur) naar de ijspiste, want dan is er voor jonge schaatsers een kinderdisco voorzien. Niet gewend om op het ijs te staan? Dan is er elke zaterdag- en zondagvoormiddag (10 tot 11.30 uur) schaatsgewenning voorzien voor de allerkleinsten. Ouders en grootouders mogen dan met hun schoenen aan mee op het ijs.

En er wordt ook aan de werkende mens gedacht, want iedere vrijdagavond vanaf 18 uur is er een afterwork on ice. Dé perfecte teambuilding! Als je toch in Knokke bent, probeer dan zeker eens de Ice Bumpercars uit. Deze nieuwste toevoeging aan dit kerstevenement is ook nog eens uniek in Europa!

De ijspiste wordt feestelijke geopend op vrijdag 3 december met om 16.30 uur de intrede van de Sint. Om 19 uur de officiële opening en vanaf 19.30 uur een dj-set van Dj Koen. Je kan er tot 9 januari iedere dag terecht om je uit te leven op het ijs.

Durf jij je op glad ijs te begeven?