De grootste pop-up indoor schaatsbaan ter wereld vind je in Parijs

18 november 2019

Het is bijna kerst! Waar denken we aan als we het woord kerst horen? Sneeuw, de kerstboom, de kerstman en kerstlichtjes overal. Maar bovenal denken we vooral aan schaatsen!

grootste schaatsbaan ter wereld

Bij kerst horen wintermarkten die heel vaak ook een tijdelijke schaatsbaan hebben opgebouwd. Ben je een schaatsfan? Dan zal je vast en zeker geïnteresseerd zijn in de grootste pop-up schaatsbaan ter wereld. Ja? Zak dan af naar de stad van de liefde, Parijs

De grootste schaatsbaan ter wereld zal nogmaals, tegen verwachting in, worden opgebouwd in het ‘Grand Palais’ te Parijs. In 2018 dacht iedereen dat het de laatste keer was aangezien er werken zouden plaatsvinden in het Grand Palais, maar tot onze grote verrassing is de grootste pop-up schaatsbaan ter wereld er opnieuw voor de 5e keer.

Met zijn 3000 vierkante meter is deze schaatsbaan zeker een bezoekje waard. Bovenop schaatsen, zullen er ook tal van animaties aanwezig zijn in het Grand Palais. Lichtshows, live DJ’s en een ijsbeer van 7 meter zal je vanaf 13 december 2019 tot 8 januari kunnen terugvinden in het ‘Grand Palais des Glaces’. Vergeet zeker je tickets niet te boeken zodra deze beschikbaar zijn.