Breng de magie naar buiten: ideeën voor kerstbomen in je tuin

13 oktober 2023

De decembermaand is natuurlijk een van de mooiste maanden van het jaar. Het is een knusse en gezellige periode die je het liefste door wilt brengen met je partner, met vrienden of met familie. Daarom is het ook meer dan logisch dat je je woning extra feestelijk wilt decoreren. Maar de tuin mag natuurlijk ook niet ontbreken. Kies er bijvoorbeeld voor om een kerstboom bij jou in de tuin te plaatsen, maar dan nét even wat anders. Hoe je dat het beste aan kunt pakken? Je leest het hier. 

Kerstboom in de Tuin

Heb je weleens nagedacht over het plaatsen van een vlaggenmast kerstboom?

Zo kun je bijvoorbeeld de keuze maken om een vlaggenmast kerstboom in huis te halen. Heb je daar weleens een keer iets over gehoord? Deze constructie heeft de vorm van een kerstboom, maar bestaat simpelweg uit lichtjes op een aantal stevige touwen. Op deze manier kun je dus erg makkelijk de vorm van een kerstboom nabootsen zonder dat je hoeft te sjouwen met een zware boom vol met naalden. En dat scheelt je weer aardig wat tijd en energie.

Je kiest voor een duurzame oplossing die makkelijk op en af te breken is

Maar er is  nog een ander groot voordeel verbonden aan het hebben van een vlaggenmast kerstboom. Het is ook nog eens een erg duurzaam alternatief. Je hoeft namelijk niet langer meer naar de bouwmarkt of een verkoper van kerstbomen om een prachtige boom uit te zoeken. Haal simpelweg de constructie van zolder en zet de kerstboom in een mum van tijd in elkaar. En doordat de vlaggenmast kerstboom in tal van formaten te verkrijgen is, is er voor ieder ook altijd wel wat wils. Ook voor bij jou in de tuin zijn er dus volop mogelijkheden. Weet je op dit moment al precies wat de maatvoering moet zijn?

De nodige verlichting in de tuin voor extra veel gezelligheid

Een vlaggenmast kerstboom, zoals een prachtige Fairybell kerstboom, trekt natuurlijk meteen de aandacht dankzij de hoeveelheid licht. Hierdoor valt je voor- of achtertuin direct op en je geniet van lekker veel licht in de duisternis. De tuin voelt meteen gezellig en sfeervol aan en je komt direct in de vakantiestemming.  Overtuigd geraakt van de voordelen die de vlaggenmast kerstboom je te bieden heeft? Je bestelt de door jou gewenste afmeting eenvoudig en snel online.