Boek nu al je kerstcruise met kortingscode

25 juni 2019

Met Kerst op reis, lekker ontspannen en genieten van de kerstsfeer. Cruisen over de rivieren of met de bus de grens over. Er zijn aardig wat mogelijkheden en deze zijn hartstikke leuk om te ontdekken.

Kerstcruise

kerstcruiseVoor wie graag kerstmarkten bezoekt, is een kerstcruise ideaal. Varen over bijvoorbeeld de Rijn of Donau en aanmeren in de meest prachtige steden. Hier kun je vervolgens lekker slenteren door de straten, genieten van de sfeer en heerlijk dineren en slapen aan boord. 

Waarom een kerstcruise? In de Decembermaand worden veel steden omgetoverd tot ware sprookjessteden. De lichtjes, markten en mogelijk sneeuw, zorgen voor een heerlijke sfeer die je thuis simpelweg niet ervaart. 

Kerstreis met de bus

Voor wie “rivierziek” wordt of simpelweg liever met de bus reist, zijn er ook busreizen beschikbaar. Daarnaast kun je met een busreis steden bezoeken die met een riviercruise niet beschikbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld naar Berlijn, dan is een cruise helaas geen optie. 

Een ander belangrijk verschil is natuurlijk de overnachting. Wanneer je voor de cruise kiest, slaap je vaak op de boot. In een bus slapen is minder comfortabel, dus zul je op een hotelkamer belanden. De kwaliteit verschilt niet veel, maar de ervaring is net anders.

Vroegboekkorting

Geïnteresseerd in zo’n kerstreis? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je ontvangt op dit moment €50 korting wanneer jij jouw kerstreis boekt vóór 3 juli. De korting ontvang je bij Oad, wanneer je gebruik maakt van de kortingscode: OAD50KERST. Boek dus snel, zodat je de rest van het jaar kunt uitkijken naar jouw heerlijke kerstreis.