HotelO Kathedral (Antwerpen)

Ben je nog op zoek naar een verblijf tijdens je bezoek aan Antwerpen? Wat is er beter dan een hotel middenin de kerstsfeer? HotelO Kathedral ligt midden in het Centrum van Antwerpen, 100 meter van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van de Groenplaats.

Hotel0 Kathedral

Het hotel biedt 5 verschillende soorten kamers, waarvan enkele met uniek zicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De 33 kamers zijn comfortabel en modern ingericht met designmeubelen, een open badkamer en prachtige hardhouten vloeren.

De small single en double rooms bevinden zich aan de achterkant van het hotel. Beiden hebben een unieke open glazen badkamer met regendouche en toilet.

Hotel0 Kathedraal

Op de bovenste verdieping liggen de wondermooie tower kamers. Het schuine dak met dakramen zorgt ervoor dat je op je bed kan wegdromen met zich op de toren van de kathedraal. Deze kamers hebben een mooi open bad centraal in de kamer met regendouche.

Aan de voorkant van het gebouw heb je de kathedral kamers, met een uniek zicht op de kathedraal. Deze moderne design kamers zijn afgewerkt met een schilderwerk, geïnspireerd op Rubens en zijn tijdsgenoten, geïntegreerd op de wand en het plafond. Deze combinatie is absoluut uniek in Antwerpen.

Hotel0 Kamer

Je kan ook voor een square kamer kiezen. Ook deze hebben zicht op de kathedraal en beschikken over dezelfde faciliteiten als de kathedral kamers. De kamers hebben een lichte witte look met kleiner schilderij alsook een mooi open bad met regendouche in het centraal van de kamer.

Enkele extra’s die je in alle kamers krijgt, zijn gratis toiletartikelen, een haardroger en een flatscreen-TV met internationaal pakket aan zenders. Wifi is overal gratis en alle kamers zijn voorzien van airco die naar eigen wens te regelen is. Er is een ook conciërgeservice inbegrepen bij de accommodatie.

Hotel0 Ontbijt

Het hotel voorziet dagelijks een continentaal ontbijtbuffet waar zowel gasten als andere bezoekers welkom zijn. Je kan er smullen van huisbereid gebak, granola, yoghurt, seizoensgebonden fruit, salades, en nog veel meer.

Daarnaast is er ook Bar O, hier kan je genieten van een heerlijk drankje op het mooiste plein van de stad. Bij Sofie Sucrée de in-house chocoladewinkel inclusief koffiehuis kan je dan weer terecht voor een koffie, chocolade of een lekker stukje gebak.

Hotel0 Kamer

HotelO Kathedral ligt in het historische centrum van Antwerpen. In de kerstperiode zit je dus middenin de kerststalletjes zodat je optimaal de gezellige sfeer kan opsnuiven. Bovendien verblijf je op loopafstand van alle bezienswaardigheden, enkele musea, gezellig bars en restaurants, grote winkelstraten zoals de Meir, en de rivier de Schelde.