Arnhem krijgt eerste ‘roze kerstmarkt’

19 november 2018

roze kerstmarkt

Schrijf het maar vast in de agenda: op 15 en 16 december wordt de eerste editie van ‘Winter Avenue Arnhem’ georganiseerd. Een kerstmarkt met veel glamour. Hoewel het in eerste instantie bedoeld is voor alle homoseksuele mensen in de regio, is iedereen van harte welkom! 

Deze kerstmarkt wordt georganiseerd door Vereniging Gay Arnhem als vervolg op de manifestatie ‘Hand in Hand’, die in 2017 werd gehouden nadat het Arnhemse homopaar Jasper en Ronnie op de Nelson Mandela Brug werd mishandeld.

Wat je kunt verwachten, is een kerstmarkt die net iets extravaganter is dan alle andere markten. Het Jansplein wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland waar je je onder kunt dompelen in de kerstsfeer. De kersthuisjes hebben echter iets meer bling en de versieringen zijn echte blikvangers. Zoals op iedere kerstmarkt kun je hier natuurlijk shoppen voor leuke cadeautjes en lekker opwarmen met een glaasje Glühwein. Ook typisch Duitse lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Er wordt uiteraard ook voor entertainment gezorgd. Het programma is alleen anders dan je gewend bent, maar niet minder feestelijk. Op het grote podium wordt namelijk ook de Miss Drag Gelderland 2019 verkiezing gehouden. Dit is een voorronde voor Miss Drag Nederland. Een spektakel die je niet wilt missen. Daarnaast kun je ook genieten van modeshows, muzikale optredens, dansvoorstellingen en nog veel meer!

Benieuwd geworden? Beleef  ‘Winter Avenue Arnhem’ dan op 15 of 16 december. De ‘roze kerstmarkt’ is op beide dagen vanaf 12.00 uur open. Op zaterdag sluit de markt om 22.00 uur en op zondag om 19.00.

Adres: Jansplein, 6811 CR Arnhem