Antwerpen krijgt een veganistische kerstmarkt

12 november 2018

vegan kerstmarkt

Er is niets dat je zo in de kerststemming kan brengen dan een gezellige kerstmarkt. Wil jij dit jaar naar een markt die net iets anders is dan andere kerstevenementen? Dan moet je op 9 december bij Meatpack in Antwerpen zijn. Hier wordt namelijk een veganistische kerstmarkt georganiseerd. 

Deze speciale kersteditie van Vegan Vibes wordt gehouden om meer mensen bewust te maken van de impact van de vleesindustrie, het milieu en de opwarming van de aarde. Het evenement is natuurlijk perfect voor vegans in Antwerpen en omstreken. Ook als je niet veganistisch leeft, is het leuk om een bezoekje te brengen aan deze bijzondere kerstmarkt.

Vanaf 11.00 uur worden de deuren geopend en kun je tot 20.00 uur langs tientallen kraampjes struinen. Scoor hier bijvoorbeeld een diervriendelijke kerstoutfit of mooie sieraden.

Krijg je trek van het shoppen? Vergeet de braadworsten en probeer de plantaardige lekkernijen van een van de vele foodtrucks. Of ga op de multiculturele toer en geniet van Thaise of Indische gerechtjes. Zonder vlees, vis of andere dierlijke producten uiteraard!