Amandine en Quentin genieten van winters Keulen

02 januari 2019

We hebben vele, vele reacties ontvangen van mensen uit België, Nederland en zelfs daarbuiten. Helaas kunnen we niet iedereen gelukkig maken met een weekendje Keulen. Dit jaar reisden Amandine en Quentin af naar de Duitse stad voor een onvervalst kerstweekend.

“We hebben een geweldig weekend gehad”, roept Amandine direct enthousiast. “Het was de eerste keer dat we in Keulen waren en we zijn zeker niet teleurgesteld. Wat een prachtige stad!”

Het Brusselse koppel genoot niet alleen van de gezellige sfeer in de binnenstad en de Dom, ook het hotel was een positieve verrassing. “De locatie was perfect”, zegt Quentin. “Onze kamer was op de derde verdieping en keek precies uit over het marktplein met de verlichte kathedraal.” Veel tijd wilde het paar natuurlijk niet doorbrengen in het hotel. Zaterdag genoten de twee vooral van de lichtjes en de sfeer. Ook moesten er natuurlijk de nodige kerstaankopen gedaan worden. Na een lange dag volgde een heerlijke nachtrust en een uitgebreid ontbijt. “Over het ontbijt hadden we stiekem al gelezen op de website van het hotel”, verklapt Amandine. “Maar het overtrof onze verwachtingen. Wow, wat een keuze!”.

Op zondag brachten de twee een uitgebreid bezoek aan de kathedraal. Tot slot werd het bezoek aan de Duitse stad ‘vereeuwigd’ met een hangslot aan één van de vele bruggen. “Wij hebben er erg van genoten. Bedankt voor het leuke weekend.”

P.S.: Volgend jaar geven wij weer een weekend weg. En dan gaan de gelukkige winnaars naar Londen! Meedoen mag nu al!

  Om te kunnen winnen, moet je enkel deze vraag beantwoorden:
  Wat is jouw favoriete hapje of drankje op de kerstmarkt?

  Antwoord:

  Jouw gegevens:

  Voornaam

  Familienaam

  Waar woon je?

  E-mail adres