Alles wat je moet weten over de Royal Christmas Fair in Den Haag

06 december 2022

KerstmisDe zevende editie van de Royal Christmas Fair in Den Haag zal de deuren openen op 8 december! Tot en met 23 december wordt het historisch centrum van Den Haag omgetoverd tot een sfeervolle en kleurrijke kerstmarkt.

De Royal Christmas Fair is niet alleen dé plek voor een kerstlunch of eindejaarsborrel, je kunt er nog veel meer beleven. Dagelijks zullen verschillende kerstkoren zowel klassieke als moderen kerstliedjes zingen. Ook zijn er nog andere muziekale optredens om je te entertainen.

Als je tussen de met 100.000 LED-lichtjes verlichtte kerststallen wandelt, kun je de kerstman wel eens tegen het lijf lopen. Van woensdag tot zondag staat hij klaar om naar al je kerstwensen te luisteren. Er is natuurlijk nog meer dat je kunt verwachten op dit winterfestijn. Ook verhalenvertellers, animatie en magische voorstellingen staan op het programma.

Breng je tussen 14 en 18 december een bezoekje aan Den Haag? Vergeet dan niet de lichtprojecties van The Hague Highlights te bewonderen. Op 16 en 17 december vindt dan weer Jazz en Route plaats op het Noordeinde én in Scheveningen zal het Cool Event van start gaan, met onder andere een schaatsbaan op het Kurhausplein.

Aan evenmenten en animatie geen gebrek!