‘All I want for Christmas Is You’ is de meest beluisterde kersthit

29 december 2018

mariah carey all i want for christmas is youKerstmis, dat is lekker eten, drinken, feesten en natuurlijk naar kerstmuziek luisteren. Jammer dat het al voorbij is… Heb jij enkele dagen geleden ook luidkeels meegezongen met de beste kersthits van het moment? Als er geen liedjes van Mariah Carey bijzaten is er iets misgegaan.

In de top 10 van meest beluisterde hits op Spotify (in Nederland) op eerste en tweede kerstdag staan dit jaar enkele klassiekers van jewelste. ‘Last Christmas’ van Wham!, Michael Bublé’s ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ en ‘Duurt te lang’ van Davina Michelle haalden het onder meer.

En welk nummer werd het meest opgezet? Tromgeroffel… De winnaar is…. All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. Dit feelgoodlied van deze topdiva werd op Spotify net geen 11 miljoen keer beluisterd op 24 december. De dagen nadien kwamen daar nog eens een gelijkaardig aantal luisteraars bij. En dan te bedenken dat dit liedje eigenlijk al meer dan 20 jaar oud is. Van een tophit gesproken. Dank u, Mariah!