Advies

Ben jij op zoek naar kerstdecoratie, een schitterende outfit voor de feestdagen, de perfecte playlist voor op de achtergrond of een prachtcadeau? Kerstmarkt.com helpt je verder met tips en advies over kerstspelletjes, films, muziek, skivakanties, cadeaus en meer!

advies kerst

De leukste kerstfilms die je gezien moet hebben

Hangen de kerstlichtjes al op bij jou thuis? Staat de boom al?! Zit je elk weekend al gezellig in de sofa met een kerstfilm? Wij helpen jou bij jouw keuze. Hou jij nog van een oldschool DVD, of kijk je liever op je tablet, laptop of TV naar Netflix of een streaming service? Ontdek welke films je gezien moet hebben!

Waar kan je de mooiste kerstmuziek beluisteren?

Tijdens de kerstdagen draait alles rond gezelligheid. Samen met de hele familie aan tafel, genieten van de prachtige kerstverlichting en decoratie, pakjes openen, … En daar hoort de perfecte kerstmuziek bij! Welke muziek wil jij graag draaien?

De vijf leukste kerst spelletjes

Kerst is een echt familiefeest. Wat is er leuker dan met z’n allen een spelletje te spelen? Met deze vijf kerst spelletjes gaan jullie je ongetwijfeld vermaken deze kerstdagen! Benieuwd welke spelletjes dit zijn?

Tips voor een geslaagde feestoutfit

Voor welke look ga jij dit jaar met de feesten? Glitters en glamour, is dat je ding? Of ga je voor een elegante maar tegelijkertijd comfortabele look? Misschien kijk er je er wel naar uit om je outfit te pimpen met wat gekke accessoires. Laat je gaan, tijdens de feestdagen mag het allemaal. We geven je enkele tips om dit jaar stralend feest te vieren!

kerstcadeaus

Tips voor een geweldig kerstdiner (incl. kerstrecepten)

Lekker eten en kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het kerstdiner is dan ook voor velen het hoogtepunt. Organiseer jij dit jaar het kerstdiner? Geen paniek. Wij snappen dat het best lastig kan zijn om een compleet menu te bedenken en slepen je er wel doorheen. Lees hier onze tips voor een geweldig kerstdiner en laat je inspireren!

De leukste adventskalenders

Aftellen naar Kerstmis is een stuk leuker met een adventskalender. Elke dag mag je een nieuw luikje  openmaken en genieten van een kleine verrassing. Chocolade is een klassieker, maar tegenwoordig kun je veel kalenders met andere cadeautjes vinden. Tel bijvoorbeeld af naar Kerstmis met wijn, verzorgingsproducten of LEGO. De leukste adventkalenders van dit jaar hebben we voor je op een rijtje gezet!

Tips bij het uitkiezen van kerstcadeau’s en kerstpakketten

Kerst is een heerlijke tijd vol met lekker eten, gezelligheid, cadeautjes en tijd voor familie. Toch zorgt de kerstperiode bij sommige mensen ook voor stress. Voor wie koop ik welk cadeautje? We hebben een lijstje met tips opgesteld voor zowel kerstcadeaus als kerstpakketten. Zo kun je voor beide situaties inspiratie op doen en komt het deze kerst helemaal goed!  

Op skivakantie? Dit zijn dé skilanden van dit jaar

Is er een betere combinatie denkbaar dan sneeuw, kerst en lekker op wintersport? Volgens ons niet! In verschillende landen begint de sneeuw te vallen en dat betekent dat het snowboard of de ski’s weer ingepakt kunnen worden. Op naar één van deze drie toplocaties!