7 redenen waarom je altijd moet kiezen voor vliegveld parkeren.

29 juli 2021

Tijdens de kerstvakantie parkeer je je auto op het vliegveld

Voor iedereen die binnenkort op vliegvakantie gaat, is het goed om alvast na te denken over hoe je naar de luchthaven toe gaat met je reisgezelschap en al je bagage. Je kunt je natuurlijk laten afzetten door een vriend of kennis, maar dan moet diegene wel net tijd hebben om jullie weg te brengen en ben je afhankelijk van een ander. Je zou ook gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer, maar ook daar moet je rekening houden met vastgelegde tijden. En laten we over taxi’s naar het vliegveld maar niet beginnen.. Wat dacht je ervan om je auto te parkeren bij vliegvelden? Zo heb je je reisschema helemaal zelf in de hand en ga je volledig stressvrij op vakantie. Wij zetten hier de grootste voordelen van parkeren bij de luchthaven voor je op een rij.

  • Stressvrije start van de vakantie.

De vakantie is een moment om volledig te ontzorgen. Het is een tijd om je zorgen om werk of om het gezin of om klussen in het huis achter je te laten en te genieten van je vrije tijd. Daar hoort natuurlijk ook een comfortabel en rustig begin van je vakantie bij. Door zelf naar het vliegveld te rijden en je auto daar veilig te parkeren creëer je een stressvrije start van je vakantie. 

  • Een gevoel van vrijheid.

Je eigen vervoersmiddel geeft daarnaast een gevoel van vrijheid. Ook dat past bij de sfeer die je wilt hebben rondom de start van je vakantie. Wil je lekker op tijd naar het vliegveld? Of wil je toch nog dat extra tasje bagage meenemen? Of misschien wil je juist zo kort mogelijk op het vliegveld zijn. Met je eigen auto kan je alle kanten op!

  • Je bespaart geld.

Wist je dat je tegenwoordig heel betaalbaar een parkeerplaats kunt reserveren bij een luchthaven? Het scheelt weer kosten voor het openbaar vervoer of dure taxi’s naar het vliegveld en je kunt genieten van alle andere genoemde voordelen. Een win-win situatie dus!

  • Reizen op je eigen tempo en tijdsschema.

Niets is vervelender dan gehaast op vakantie moeten omdat een van de kinderen weer eens traag is met opstaan of je partner nog niet klaar is. Voor je het weet heb je de bus of trein gemist die je moest nemen naar het vliegveld. Dit deel aan vakantiestress kun je achter je laten door gemakkelijk zelf met de auto naar het vliegveld te reizen. Zo kun je op je eigen tempo en volgens je eigen planning naar de luchthaven reizen. Wel zo comfortabel.

  • Alle ruimte voor je bagage.

Geen gedoe met koffers in de trein tillen of een plekje zoeken met al je zakken in de bus. Je hebt namelijk alle ruimte in je eigen auto in de achterbak. Zo kun je prima die lekkere vliegtuigsnacks extra meenemen in je handbagage of kiezen voor de grote vakantiekoffer.

  • Carpool met je reisgezelschap.

Een heel gezellig (en voordelig) voordeel is dat je samen met je reisgezelschap naar het vliegveld kunt reizen in de auto. Ga je op vakantie met een ander stel? Kies er dan voor om samen met de auto te gaan. Zo kun je ook nog eens besparen op de parkeerkosten en kan de vakantiepret alvast beginnen. 

  • Stressvrij terug naar huis.

Misschien wel het grootste voordeel aan parkeren op de luchthaven is dat je bolide weer veilig op je te wachten staat bij terugkomst van je vakantie. Hoe fijn is het dat je niet hoeft te wachten op een trein, bus of taxi, maar direct naar huis kunt rijden wanneer je bent geland?