Maak een persoonlijke kerstkaart met Kaartje2go

15 oktober 2018

Vanaf december pakken we weer volop uit met kerst! We hangen prachtige lichtjes in de tuin, tuigen de kerstboom gezellig op en maken familie en vrienden weer blij met een lieve kerstkaart. Dit jaar maak je je kerstgroet extra speciaal met een persoonlijke kerstkaart. Bij Kaartje2go kun je namelijk zelf kerstkaarten maken zoals jij het wilt. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende kerstkaarten, zoals moderne kerstkaarten, kerstkaarten met foto en kerstkaarten met jaartal!

Zelf kerstkaarten maken

Bij Kaartje2go maak je je kerstkaart helemaal naar je eigen smaak. Start bijvoorbeeld met een blanco kaart of kies een leuk ontwerp van een van de designers. Voeg vervolgens een foto toe van jou en je gezin, verander de achtergrond en plaats een feestelijk kader op de kaart. In de kaartmaker vind je ook veel figuren om je kerstkaart nog vrolijker te maken. En je kaart is natuurlijk niet af zonder lieve tekst. Kies daarvoor je favoriete lettertype en geef deze een bijpassende kleur! Bij Kaartje2go kun je trouwens ook kiezen uit verschillende luxe papiersoorten, zoals stijlvol linnen of feestelijk parelmoer. En wil je je kerstkaart echt laten opvallen tussen de andere kerstkaarten? Bestel dan kerst sluitzegels bij je kerstkaarten. Deze plak je op de sluitflap van de envelop, zodat je kerstkaart als een klein cadeautje op de deurmat ligt.

Kerstkaart met foto: zo maak je een leuke kerstfoto

Lijkt het jou leuk om dit jaar een kerstkaart met foto te versturen naar de mensen om je heen? Maak dan een kerstige foto en zet deze op je kerstkaart! Blaas bijvoorbeeld samen glitters naar de camera terwijl je een foto maakt met de zelfontspanner. Ook kun je een kerstige setting opzoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto tussen de kerstbomen op een kerstboomkwekerij? Een kerstmarkt is ook de perfecte plek voor een sfeervolle foto kerstkaart. Kies bij een kerstkaart met foto trouwens voor de papiersoort glans, want hiermee komen je foto’s het beste tot hun recht.

Online kerstkaarten bestellen

Kerstkaarten maken doe je bij Kaartje2go dus in een handomdraai! En wist je dat Kaartje2go jouw kerstkaarten graag voor je op de post doet? Je maakt je kerstkaarten dus vanuit je luie stoel. Kaartje2go verstuurt je kerstkaarten trouwens ook vanaf 29 oktober 2018 met het decembertarief. Je kerstkaarten online versturen is dus net zo goedkoop als je kaarten zelf posten. Natuurlijk kun je ook een pakketje kerstkaarten bestellen, waar je zelfs gratis rode enveloppen bij krijgt! Zo maken we kerst samen extra feestelijk dit jaar.