Deze kersttruien moet je hebben!

17 december 2020

We kennen de trend allemaal wel: kersttruien dragen met kerst is helemaal hot! Tegenwoordig kan de trui niet gek genoeg zijn en worden we allemaal wild van gekke kersttruien. De truien zijn lekker warm en een perfect cadeautje voor de kerstdagen. Je kunt ervoor kiezen om lekker voor schut te lopen, maar er zijn ook kersttruien die ontzettend schattig zijn. Jij wilt natuurlijk wel de show stelen met jouw kersttrui! Wij hebben de allerleukste kersttruien van 2020 op een rijtje gezet.

Kersttruien voor dames

Als dame wil je er natuurlijk nog wel een beetje netjes uitzien wanneer je bij je schoonouders of ouders gaat dineren tijdens Kerst. Kies voor een gekke  kersttrui die je gemakkelijk kan combineren met een jeans of rokje. Zorg ervoor dat je een trui kiest met een leuke kleur zodat de trui een echte eyecatcher is. Je kunt uit verschillende soorten truien kiezen, maar de leukste kersttruien hebben wij gevonden bij Asos

Kersttruien voor heren

Mannen pakken vaak wat groter uit als het gaat om kersttruien. Hoe fouter hoe beter! Ook zij kunnen deze truien gemakkelijk combineren met een zwarte of blauwe jeans. Een paar stoere gympen erbij en de look is helemaal klaar voor Kerst. Wij hebben op het internet gezocht en vonden de leukste kersttruien voor heren bij bol.com 

Kersttruien voor duo’s

Niemand hoort kerst alleen te vieren en daarom ben jij altijd wel met je partner, familie of vrienden tijdens Kerst. Het is dan ook ontzettend lachen om kersttruien aan te doen die bij elkaar matchen. Welk duo heeft de leukste kersttrui? Maak er gewoon een wedstrijdje van! Wij zijn op zoek gegaan en de leukste kersttruien voor duo’s kunnen gevonden worden bij bol.com.

Kersttruien voor een maatje meer

Er zijn ontzettend veel kersttruien op de markt en wij hebben onderzoek gedaan naar de leukste plussize modelletjes. We zijn er achter gekomen dat Asos geweldig plussize kersttruien verkoopt! Combineer de trui met een leuke pumps en jeans en je kunt zo de deur uit!