Het is zover, we tellen 24 dagen lang af naar Kerstmis. Open elke dag een nieuw deurtje van de adventskalender en ontdek de korting van de dag!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Cadeautjes, daar houden we toch allemaal van? Wij van Kerstmarkt.com zijn er gek op en delen ze graag aan je uit. Hoe fijn, want tijdens de dure decembermaand kun je vast wel wat voordeel gebruiken. Die nieuwe tv, dat toffe jurkje en al die leuke decembercadeaus voor je familie en kids… Die zijn dankzij onze online adventskalender 2019 binnen handbereik!

Elke dag een verrassing!
Wat kun je nu verwachten van onze online adventskalender? Elke dag verblijden we je met een toffe korting, een speciale deal of exclusieve couponcode. Houd de kalender dus dagelijks in de gaten om te kijken of er iets voor jou bijzit.

Wat we je al wel kunnen verklappen… De voordelen zullen zich verspreiden over verschillende categorieën. Dus of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, verzorgingsproducten, fotoproducten, speelgoed, kerstversiering of iets anders, er gaat altijd wel iets tofs verstopt zitten waarvan jij een lach op je gezicht krijgt.

Hoe werkt de online adventskalender?
Leuk, zo’n online adventskalender, maar hoe werkt dat nu? Simpel! Elke dag ontdek je wat er onder het vakje van de bijbehorende datum verstopt zit. Dat kan een speciale deal van een van de grootste elektronicaketens zijn, maar net zo goed een kortingsbon voor al het speelgoed dat jouw hartje begeert.

Nadat je het vakje van de bijbehorende datum hebt opengemaakt, zal onze sneeuwpop je verrassen met het presentje. Je ziet direct of je dit cadeautje meteen wilt verzilveren. Zit er vandaag niets voor je bij? Waag dan morgen een nieuwe kans! De digitale adventskalender loopt namelijk maar liefst 24 dagen, van 1 december tot en met 24 december.

Mis het niet!
Ennn… Ben je al nieuwsgierig? Dan nodigen we je van harte uit om tijdens de decembermaand een kijkje te nemen op deze pagina van Kerstmarkt.com. Laat je verrassen en pak je voordeel!