WIN TWEE TICKETS VOOR ‘CHRISTMAS EVENING WITH TRIJNTJE’

WIN TWEE TICKETS VOOR ‘CHRISTMAS EVENING
WITH TRIJNTJE’

trijntje oosterhuis

Kerstmis is nog maar een paar weekjes van ons verwijderd. En wat is er dan leuker om helemaal in die heerlijke kerstsfeer terecht te komen met een gezellig kerstconcert? Zo ben jij helemaal klaar voor de feestdagen en beleef je ook nog eens een uitmuntende avond! Iets voor jou? Dan hebben wij goed nieuws: wij geven 8x 2 tickets weg voor het kerstconcert van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis!

Wat?

Deze welbekende Nederlandse zangeres organiseert al jaren een succesvolle wintertour door Nederland. Ook dit jaar zal de kerkentour weer vol staan met diverse locaties verdeeld over het gehele land. Hierbij zal Trijntje haar favoriete kerstsongs zingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Have yourself a merry little christmas en Let it snow? Maar ook haar eigen kerstnummers komen natuurlijk voorbij, zoals: Ken je mij, Telkens weer en Voor haar. Deze nu al gedenkwaardige avonden worden ondersteund door enkele verrassende gastoptredens.

Wanneer?

Woensdag 11 december wordt de kerkentour spetterend geopend met een concert in het Basiliek in Oudenbosch. Geniet van een kerstavond, vol met soul en gezelligheid. Wij hebben maar liefst 16 tickets weten te bemachtigen, die we graag met jullie willen delen. Houd dus alvast een plekje vrij in je agenda… Maar wees er snel bij, want 11 december is sneller dan je denkt! Je kunt t/m 5 december meedoen met deze winactie.

Ik wil meedoen!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

     

     

     

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.