Win twee tickets voor Kerstconcert Christoff

Win twee tickets voor Kerstconcert Christoff

Dompel jezelf in de gezellige, warme sfeer van de kerstdagen. En hoe kan dit nou beter dan tijdens één van de jaarlijkse kerstconcerten in de mooiste kerken van Vlaanderen? Het kerstconcert van Christoff is zeker een bezoekje waard. Zijn warme stem en kinderkoor Scaletta werken betoverend en nemen je mee naar dromerige, knusse momentjes in de typische kerstsfeer. Wij geven nu 6x twee tickets weg, en ook jij maakt kans!

Wat?

Betoverend, adembenemend, magisch… Iedere gast schiet woorden te kort als het gaat om het beschrijven van een kerstconcert van Christoff. Kinderkoor Scaletta en Lindsay staan Christoff bij. Samen zingen ze 1,5 uur lang de prachtigste kerstliedjes voor je. De kaartverkoop is in volle gang en jij kunt nu ook tickets winnen! Wij maken binnenkort namelijk 6 geluksvogels blij met kaartjes. Eentje voor jou en nog eentje extra om iemand mee te nemen

Wanneer?

Je kunt t/m 1 december 2019 meedoen met deze fantastische winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! Je krijgt dan twee tickets waarmee je het concert op 15 december in de Basiliek van Koekelberg kunt bijwonen.

Ik wil meedoen!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.