WIN

TWEE TICKETS VOOR DE KERSTMARKT VAN VALKENBURG

Valkenburg is dé plek om te bezoeken als echte kerstfanaat. Je ‘onderdompelen’ in kerstsfeer kan je namelijk vrij letterlijk nemen met een bezoek aan één van de grootste ondergrondse kerstmarkten van Europa.

Vooral een bezoek aan de kerstmarkt in de Fluweelengrot, één van de oudste gangenstelsels van Zuid-Limburg, is een unieke belevenis. En jij kunt het meemaken! Kerstmarkt.com geeft 3 x 2 tickets weg voor een magische dag in deze ondergrondse kerstmarkt.

WAT?

De Fluweelengrot is voor de 21e keer omgetoverd tot een kerstparadijs met de mooiste decoraties, tientallen kraampjes en sfeervolle muziek. Ook kan je er genieten van lokale winterse lekkernijen en een warm drankje.

Terwijl je de prachtige kerstbomen en twinkelende lichtjes bewondert, kun je ook de geheimen van deze eeuwenoude mergelgrot ontdekken. Struin door de gangen en kijk goed om je heen. De mooie muurschilderijen en sculpturen vertellen je het verhaal van de grot. Onderweg kom je ook een romantische kapel uit de 18e eeuw tegen. Als dat geen bijzondere ervaring is?

Doe dus snel mee en wie weet bezoek jij één van de meest unieke kerstmarkten in Nederland.

WANNEER?

Je kunt tot vrijdag 14 december 2018 meedoen met deze geweldige winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! De tickets kunnen tot 30 december 2018 gebruikt worden.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!