Win een wellness dagarrangement bij Thermae 2000

Win een Kerstmarkt-Wellness arrangement bij Thermae 2000

Ben jij wel toe aan een dagje wellness en helemaal dol op kerstmarkten? Jij kunt die twee activiteiten nu mooi combineren. Kerstmarkt.com mag in samenwerking met Thermae 2000 drie wellness dagarrangementen weggeven. De dagarrangementen zijn voor twee personen dus je kunt iemand meenemen voor een verwendagje.

Wat?

Thermae 2000 ligt op de Cauberg in Valkenburg en is een Nederlands kuuroord. Je kunt hier heerlijk ontspannen tijdens een dagje wellness in de binnen- en buiten bassins. Het warme water komt uit plaatselijke bronnen.

Kerstmarkt.com mag maar liefst 3 duotickets weggeven voor een dagarrangement bij Thermae 2000. Hier wordt je in de watten gelegd met een paar leuke extraatjes. Naast een dagje wellness, krijg je ook nog twee tickets voor de kerstmarkt in de Gemeentegrot en tickets voor het Mergelrijk er gratis en voor niets bij! Beide liggen bij Thermae 2000 in de buurt, waardoor je de activiteiten kunt combineren, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Dus kort samengevat, de gelukkige winnaars ontvangen:

  • Toegang tot alle wellness faciliteiten (dagkaart)
  • Entree tot de kerstmarkt in de Gemeentegrot (ook te gebruiken op een andere dag)
  • Warme chocomelk met slagroom in de Loungebar
  • Een relaxsessie in de massagestoel of zonnebank
  • Extra: kaartjes voor het MergelRijk

Wanneer?

Deelnemen kan tot 29 november 2019. De winnaars worden getrokken en persoonlijk gecontacteerd. Het dagarrangement moet vóór 29 december verzilverd worden. De tickets voor het Mergelrijk zijn t/m 5 januari geldig.

Ik wil meedoen!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

     

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.