Win een gratis verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Win een gratis verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal

Landal Greenparks is de ideale vakantiebestemming als je er even tussenuit wil. Een van de mooiste vakantieparken is het prachtige Kasteeldomein De Cauberg in Limburg. Je accommodatie staat op de top van De Cauberg waar je geniet van een verblijf op niveau. Wandel vanaf het park naar Valkenburg en ontdek onderweg de natuur om je heen. Jij kan hier met jouw gezin genieten van een mini vakantie, want wij verloten nu één gratis verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Wat?

Je maakt kans op een midweek- of weekendverblijf in een 6C accommodatie op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Reserveren is alleen schriftelijk mogelijk via het reserveringsformulier. Het verblijf is uitsluitend geldig op Landal Kasteeldomein De Cauberg én bijbetalen voor een andere accommodatie, park of periode is niet mogelijk.

Wanneer?

Je kan tot 31 december 2019 meespelen met deze fantastische winactie. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je persoonlijk bericht! Het verblijf is geldig tot 19 juni 2020, met uitzondering van de perioden zoals vermeld op www.landal.nl/uitgesloten.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.