MergelRijk Valkenburg

WIN TWEE TICKETS VOOR MERGELRIJK VALKENBURG

mergelrijk

 

Valkenburg is ‘the place to be’ rondom kerst vanwege de unieke ondergrondse kerstmarkten. Ben je echter ook al bekend met MergelRijk? Zo niet, breng dan zeker een bezoekje, want ook dit is een must-see. In deze grot kun je indrukwekkende mergelsculpturen tegenkomen. In december hebben ze bovendien speciale kerstminiaturen! En laten wij nou goed nieuws hebben: wij geven tickets weg zodat jij ze kan gaan bewonderen!

WAT?

Op loopafstand van de kerstmarkten in de grotten, kun je genieten van een 30 meter lang diorama van miniaturen. Deze kleine sculpturen beelden het Bijbelse kerstverhaal uit. Je kunt bovendien de vele kerstdorpjes met duizenden bewoners in winterse landschappen bewonderen óf een kijkje nemen bij de film over het kerstverhaal van de Zandtovenaar.

De vaste collectie bestaat uit bijzondere sculpturen, waaronder Rembrandts Nachtwacht, helemaal uit mergel gehouwen. Je kunt ook een kijkje nemen in het mergelatelier en misschien zelf een poging wagen. Laat je creativiteit de vrije loop gaan! Hieronder kun je meespelen om kans te maken op de tickets.

WANNEER?

Je kunt t/m 13 december 2019 meedoen met deze geweldige winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! De tickets kunnen t/m 5 januari 2020 gebruikt worden.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.