Kerstconcert Dana Winner

WIN TWEE TICKETS VOOR HET KERSTCONCERT VAN DANA WINNER

dana winner

Dana Winner, een van de grootste Vlaamstalige zangeressen in België, komt samen met haar live band naar het Kursaal Oostende voor een spectaculair kerstconcert aan zee. Hier zal ze naast populaire kerstnummers ook enkele van haar grote hits ten gehore brengen. Wil jij erbij zijn? Doe dan snel mee met onze winactie en maak kans op twee tickets.

WAT?

Zangeres Dana Winner staat dit jaar 30 jaar op de planken. Het begon allemaal in 1989 toen ze haar eerste hit te pakken had met haar versie van The Carpenters ‘Op het dak van de wereld’. Een mooie start van een glansrijke carrière. Andere hits waar je haar van kent zijn: ‘De oude man en de zee’, ‘Westenwind’, ‘Woordenloos’ en ‘Zeven Regenbogen’. Op 22 december komt ze naar het Kursaal Oostende. De kaartverkoop voor het kerstconcert is in volle gang en jij maakt kans op tickets! Wij mogen namelijk 5 geluksvogels blij maken met kaartjes. Eentje voor jou en nog eentje extra zodat je iemand mee kunt nemen!

WANNEER?

Je kunt t/m zondag 1 december 2019 meedoen met deze geweldige winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! Het concert vindt plaats op 22 december 2019 in het Kursaal Oostende.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.