Het Nederlands IJsbeelden Festival

WIN TWEE TICKETS VOOR HET NEDERLANDS IJSBEELDENFESTIVAL

ijsbeelden

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek evenement voor jong en oud. Van zaterdag 14 december 2019 t/m 1 maart 2020 is de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw te bewonderen in de IJsselhallen in Zwolle. Nog mooier en grootser dan vorig jaar natuurlijk. Er wordt flink uitgepakt binnen het thema ‘R-ijs door de tijd’ en jij kunt het meemaken! Lees snel verder en win twee tickets!

WAT?

Een verijsde dinosaurus op ware grootte, een Mammoet met enorme slagtanden van ijs en een stoomlocomotief op een echte ijsrail. Dit is slechts een kleine greep uit de verzameling ijssculpturen die je zult tegenkomen tijdens het Nederlands IJsbeeldenfestival. Wil jij de indrukwekkende creaties van de beste ijskunstenaars in de wereld met eigen ogen bewonderen? Doe dan snel mee met deze winactie en wie weet ga jij binnenkort op ‘R-ijs door de tijd’ in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog!

WANNEER?

Je kunt t/m zondag 24 november 2019 meedoen met deze geweldige winactie. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht! De tickets kunnen vanaf 14 december 2019 t/m 1 maart 2020 gebruikt worden.

IK WIL MEEDOEN!

Deelnemen doe je door jouw naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel succes!

     

    Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.