Thermae 2000: Optimaal ontspannen in Valkenburg

12 oktober 2016

Onderaan de Cauberg vind je de hectiek, gezelligheid en bedrijvigheid van de meest sfeervolle kerstmarkt van Europa. Bovenaan de Cauberg kom je optimaal tot rust. Thermae 2000 is de ideale stop voor een onvergetelijk dagje Limburg.

Wat is er fijner dan na het bezoek aan de kerstmarkt de drukte even te ontlopen en jezelf volledig te verwennen bij Thermae 2000? De perfecte eindbestemming voor jullie kerstreis. Geniet van de warme binnen- en buitenbaden terwijl je het winterse heuvelland bewondert. Laat jezelf in de watten leggen met een professionele massage of laat de schoonheidsspecialisten je opdoffen voor één van de vele Limburgse winterse feesten.

Waarom Thermae 2000? Om de fantastische ligging, de professionaliteit, de kennis van het personeel (Thermae 2000 is opgericht door twee fysiotherapeuten) en natuurlijk de faciliteiten.

Opgericht door fysiotherapeuten dus. En wel omdat Dhr. Jaspars en Dhr. Verschuur overtuigd waren van de aanwezigheid van thermaal water (verwarmd grondwater, afkomstig van een natuurlijke warmwaterbron) in het prachtige gebied. Op 388 meter diepte werd inderdaad een bron ontdekt. De reden dat het kuuroord officieel (en met trots) mag claimen ‘Ursprünglich Reines Wasser’ te gebruiken.

Een ‘kerstig’ dagarrangement

Hoe jij jouw dagje kerstmarkt kunt combineren met een bezoek aan dit paradijsje? Voor € 34,95 geniet je van beide werelden. Dompel je onder in ultieme rust én in de ultieme kerstsfeer met een dagticket voor Thermae 2000 én de sfeervolle Mergelgrot. Een warme drank én een toegangsticket voor de kerstmarkt zijn inbegrepen en uiteraard kun je voor een heerlijk ontbijt of uitgebreide lunch terecht in één van de vier horeca outlets. Uiteraard zorg je dat je nog net een gaatje hebt voor een lekkere snack op de kerstmarkt!

Blijf lekker slapen!

Wanneer je het echt goed aan wilt pakken, blijf je natuurlijk lekker een nachtje slapen. In het viersterrenhotel van Thermae 2000 val je na een avondje massages, bubbelen, stomen en zwemmen ongetwijfeld als een blok in slaap. Vanaf € 104,50 profiteer je al van een uniek kerstarrangement met twee dagen toegang tot de spa-faciliteiten én toegang tot de kerstmarkt. Ook een uitgebreid diner is inbegrepen én een lekker ontbijt (in badjas natuurlijk). Met dit uitzicht zal het ontbijt ongetwijfeld extra goed smaken.

Iets voor jullie?

Boek dan een heerlijk arrangement (van 16 november t/m 23 december). Of neem contact op met Thermae 2000 voor meer informatie.